Fekete

Canon i-SENSYS LBP361dw

Canon LBP361dw
A Canon i-SENSYS LBP361dw egy egyfunkciós, fekete-fehér A4-es nyomtató, amely ideális az elfoglalt munkacsoportok termelékenységének maximalizálására

  • Nyomtatási sebesség (A4-es méret) 61 oldal/perc
  • Maximális papírkapacitás 4300
  • DirectCsatlakoztathatóság Vezeték nélküli LAN/Wi-Fi
  • Felhőalapú nyomtatás Microsoft Universal Print

Nagyobb hatékonyság a nagy sebességű, nagy mennyiségű nyomtatás révén
Emelje újabb szintre üzleti hatékonyságát a gyors, 61 oldal/perces nyomtatási sebesség révén. Használja ki a könnyű, kompakt kialakítás és a robusztus biztonság előnyeit a nyomtatási folyamatok tökéletesítéséhez.

Nagyobb hatékonyság
Hordozótípusok problémamentes kezelése és nagy mennyiségű dokumentumok készítése az opcionális, akár 4300 lap kapacitású kiegészítő papírkazetták révén. Takarítson meg időt az 50 kép/perces kétoldalas nyomtatási sebességgel, és összpontosítsa energiáit másra.

Sokoldalú nyomtatás
Az LBP361dw akár hat különböző opcionális papírtálcával és talapzattal is felszerelhető, így szabványos asztali nyomtatóként, illetve nagyméretű, szabadon álló munkaállomásként is használható.

Kiemelkedő biztonság
Az eszköz dokumentumai és eszközei számára teljeskörű védelmet biztosít a vírusok és a hackerek fenyegetéseivel szemben. A funkciók között megtalálható a titkosított biztonságos nyomtatás, a rendszerindításkori ellenőrzés és a hálózatvédelem is.

Csatlakoztathatóság
Csatlakozzon vezeték nélkül, és párosítsa eszközeit egyszerűen a Wi-Fi Direct segítségével. A Microsoft Universal Print natív támogatása révén az illesztőprogram nélküli felhőalapú nyomtatás is elérhető.

 

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás