Fekete

HP Neverstop Laser MFP 1200w

HP Neverstop MFP 1200w
A világ első kazetta nélküli nyomtatójával könnyedén nyomtathat nagy mennyiségben[1] – a kezdő tonerszint 5000 oldal nyomtatását teszi lehetővé.[2] A megszokott HP-minőséggel a rendkívül alacsony költségek mellett is számolhat. A kategóriavezető HP Smart mobil nyomtatóalkalmazással gyakorlatilag bárhonnan indíthat nyomtatást és beolvasást.[3,4] Ideális az olyan vállalkozások számára, amelyek biztosítani szeretnék a versenyelőnyüket, és egy olyan költséghatékony nyomtatót keresnek, amely a leginkább illeszkedik az üzletmenetükhöz és a tevékenységeikhez.

5000 oldalt nyomtathat ki, még mielőtt újra kellene töltenie a tonert.[2] A készülék nagy sebességű nyomtatást, lapolvasást és másolást biztosít.
A HP-ra jellemző minőség és megbízhatóság minden egyes oldalon, rendkívül alacsony költségek mellett.
Gyorsan, egyszerűen és tisztán feltölthető tonerszintek a világ első kazetta nélküli lézernyomtatójával

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, szkennelés

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 20 oldal percenként

Kihasználtság (havi, A4)
Max. 20,000 oldal A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma. Ezen érték segítségével összehasonlítható a termék robusztussága más HP LaserJet és HP Color LaserJet készülékekkel, és lehetővé teszi a nyomtatók és többfunkciós készülékek megfelelő üzembe helyezését, a csatlakoztatott egyéni vagy csoportos felhasználók igényeinek kielégítése érdekében.

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Akár 600 x 600 x 2 dpi

Nyomtatónyelvek
PCLmS; URF; PWG

92.355 Ft + Áfa
Bruttó ár: 117.290 Ft