Fekete

HP LaserJet Pro MFP M428fdw

HP LaserJet Pro MFP M428fdw
Ha sikeressé szeretné tenni vállalkozását, okosabb megoldásokra kell támaszkodnia. A HP LaserJet Pro MFP M428 készülékkel a lehető leghatékonyabban használhatja ki az idejét, ami segít az üzlet felvirágoztatásában és abban, hogy megőrizze helyét az élmezőnyben. Ideális választást jelent havonta legfeljebb 4000 oldalt nyomtató, 3-10 fős csapatoknak, akiknek gyorsan kell elvégezniük különböző feladatokat, és akik számára a dokumentumok biztonsága is fontos.

Napjaink vállalkozásai mindig munkára készek, és mindig elérhetők. Válasszon olyan MFP készüléket, amely lépést tud tartani a munkavégzéssel, az együttműködési módszerekkel és az üzletvitellel.
A HP Print Security nem csupán a nyomtatók védelmét biztosítja. A hálózat védelmét is szolgálja a fenyegetések valós idejű észlelése, automatizált megfigyelés és szoftverhitelesítés segítségével, hogy a támadásokat azok megtörténtekor észlelhesse és állíthassa meg.[7]
Épp elég dolog van, amin a napi munkája során aggódhat. Egy egyszerűen és kényelmesen használható MFP-vel könnyedén teljesítheti a feladatait, és akár saját elvárásait is felülmúlhatja.

Szolgáltatás
Nyomtatás, másolás, beolvasás, e-mail, fax

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Max. 38 oldal/p [1]

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 80 000 oldal [3] A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma. Ezen érték segítségével összehasonlítható a termék robusztussága más HP LaserJet és HP Color LaserJet készülékekkel, és lehetővé teszi a nyomtatók és többfunkciós készülékek megfelelő üzembe helyezését, a csatlakoztatott egyéni vagy csoportos felhasználók igényeinek kielégítése érdekében.

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Vékonyvonalas (1200 x 1200 dpi)

Nyomtatónyelvek
HP PCL 6, HP PCL 5c, HP Postscript 3-as szintű emuláció, PDF, URF, natív Office, PWG-raszter