Fekete

HP LaserJet Pro M28w MFP

HP LaserJet Pro M28w MFP
Használja ki az MFP készülék előnyeit, amely igazodik a rendelkezésre álló helyhez és anyagi keretekhez. A nyomtatási, beolvasási és másolási műveletek professzionális minőséget garantálnak. Egyszerűen indíthat nyomtatást és beolvasást az okostelefonjáról.[2] Tökéletes megoldás a mikro- és kisvállalkozók számára, akik a nyomtatási feladatok helyett inkább a vállalkozásukra szeretnének több időt szánni.

Kimagasló teljesítmény a kategória legkisebb lézernyomtatójától.[1] Gyorsan végezhet nyomtatást, beolvasást és másolást, és könnyedén végrehajthatja a projektekhez fűződő feladatokat az intuitív beolvasási és másolási megoldásokkal.
Már a kezdetektől megfizethető és megbízható teljesítményt nyújt. A HP LaserJet nyomtatóktól elvárható professzionális minőség már az első bekapcsolástól.

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, szkennelés

Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott
Van

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 18 oldal percenként [1] A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftvertől, a meghajtótól és a dokumentum bonyolultságától függ.