Fekete

HP LaserJet MFP M436dn

HP LaserJet MFP M436dn
A megbízható és megfizethető A3 MFP készülék nyújtotta hatékonyságnak köszönhetően kibontakoztathatja potenciálját. A hatékony lapolvasási és másolási megoldásokkal egyszerűsítheti munkafolyamatait, valamint hálózatkezelést és távfelügyeletet is használhat.[1] Az automatikus papírkezelési funkciókkal erőforrásokat és időt takaríthat meg.[2,3] Ideális választás azoknak a 3-10 fős munkacsoportoknak, akik havonta legfeljebb 5000 oldalt nyomtatnak, továbbá megbízható, megfizethető és hatékony lapolvasási és másolási megoldásokat nyújtó MFP készülékre van szükségük.

A megfizethető, akár 23 oldal/perces sebességű A3 nyomtatás és másolás révén elősegítheti vállalkozása fejlődését.[4] Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a kétoldalas lapolvasás segítségével időt és erőforrásokat takaríthat meg.[2,3] Egyszerűsítheti a munkafolyamatokat – az MFP készülékről közvetlenül oda küldheti a beolvasott anyagokat, ahol szükség van rájuk.
Használja ki a megfizethetőség jelentette előnyt minden téren. A vonzó vételárú, sokoldalú MFP készülék lehetővé teszi, hogy anyagi erőforrásait arra fordítsa, ami igazán számít. Az eredeti HP tonerkazetták használatával megfizethető üzemeltetési költségek mellett juthat magas minőségű nyomatokhoz.
Kapcsolatokra tehet szert a modern munkastílus kialakításához, valamint távolról felügyelheti a környezetét. Gyorsan megoszthatja az erőforrásokat a beépített 10/100 Ethernet-kapcsolatnak köszönhetően. A távoli észlelés és figyelés révén új betekintést nyerhet környezetébe.[1]

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, beolvasás

Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott
Van

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 23 oldal percenként

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 50 000 oldal havonta

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Optikai: 600 x 600 dpi; Optikai: 1200 x 1200 dpi

Nyomtatónyelvek
PCL6