Fekete

HP LaserJet Enterprise MFP M528dn

HP LaserJet Enterprise MFP M528dn
A HP LaserJet Enterprise MFP remek választás az üzleti megoldások biztonságos és hatékony kezeléséhez, a HP EcoSmart fekete tonerkazettákkal pedig az energiafelhasználás terén is gazdaságos. Csak egy megbízható nyomtató képes lépést tartani a fejlődő vállalkozás igényeivel.[1] Ideális olyan nagy és közepes méretű vállalatok számára, amelyeknek egy kis helyigényű, biztonságos, termelékeny, energiatakarékos fekete-fehér többfunkciós készülékre van szükségük.

A HP nyomtatói erős védelmi rendszerrel[2] vannak ellátva, amely folyamatosan figyeli és megállítja a fenyegetéseket, miközben az újak elleni védelemhez is képes alkalmazkodni. A HP nyomtatók képesek a támadások utáni automatikus önjavításra, amelyhez nincs szükség az informatikai részleg munkatársainak beavatkozására.
Az erőforrások megfelelő kezelése a jó üzleti modell alapja. Az elődeinél hatékonyabb működésre tervezett HP LaserJet nyomtató a HP JetIntelligence tonerkazettákkal hozzájárul a költségek és az energiafelhasználás csökkentéséhez. A HP elkötelezett amellett, hogy az Ön vállalkozása mindig lendületben legyen.
A problémamegoldást segítő eszközök minden vállalkozásban kincset érnek. A megbízható felügyeleti rendszer és a modern üzleti kihívásokhoz igazodó megoldások segítenek kézben tartani az irányítást.

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, beolvasás és opcionális fax

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 43 oldal percenként [1]

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 150 000 oldal

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Max. 1200 x 1200 dpi

Nyomtatónyelvek
HP PCL 6, HP Postscript 3-as szintű emuláció, natív PDF-nyomtatás (1.7-es verzió), Apple AirPrint™