Fekete

Canon i-SENSYS MF552dw

Canon MF552dw
Nagy teljesítményű nyomtatás és szkennelés kompakt és csatlakoztatott multifunkciós fekete-fehér lézernyomtatókkal.

Első osztályú termelékenység és nagy teljesítményű nyomtatás
A Canon i-SENSYS MF550 sorozat biztosítja a termelékenységet, rendkívül hatékony szkenneléssel, szupergyors nyomtatási sebességgel, valamint kiterjedt felhőalapú és mobil csatlakoztathatósággal.

Csatlakozás a felhőhöz
Az előre beállított felhőalapú csatlakozási lehetőség azonnal készen áll a használatra, így közvetlenül nyomtathat és szkennelhet felhőalapú tárolási szolgáltatások, például a Google Drive, a DropBox és a OneDrive használatával.

Dokumentumok és eszközök védelme
A biztonsági funkciók közé tartozik a biztonságos PIN-kód, amely korlátozza az érzékeny kinyomtatott dokumentumokhoz való hozzáférést, és a rendszer ellenőrzése indításkor, amely megvédi a készülékeket a hackeléstől és a vírusfenyegetésektől.

Nagyobb hatékonyság
A kivételes, akár 43 lap/perces nyomtatási sebesség, valamint a kétoldalas nyomtatás és az egyutas, kétoldalas lapolvasás növeli a termelékenységet.

Testreszabott munkafolyamatok
Időt takaríthat meg, ha a képernyőn megjelenő gombokat a leggyakrabban használt munkafolyamatokhoz rendeli az Alkalmazáskönyvtár segítségével, így egyetlen érintéssel kinyomtathatja a mentett űrlapokat, vagy elvégezheti az e-mailbe történő szkennelést.

Nyomtatás okostelefonról
A Canon PRINT Business alkalmazás, az Apple AirPrint vagy az Android Mopria segítségével bárhonnan kényelmesen nyomtathat okostelefonján vagy táblagépén

 

241.890 Ft + Áfa
Bruttó ár: 307.200 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás és beolvasás