Fekete

Canon i-SENSYS MF461dw

Canon MF461dw
Az i-SENSYS MF460 sorozat multifunkciós fekete-fehér lézernyomtatói kimagasló biztonságot és nagy sebességű, kiváló minőségű nyomtatást és beolvasást biztosítanak.

  • Nyomtatási sebesség: 36lap/perc
  • Nyomtató és szkenner csatlakoztathatóság: Felhő
  • Színes érintőképernyő:  12,7 cm


Egyszerűsítse a munkafolyamatokat, és javítsa a hatékonyságot
Az i-SENSYS MF460 sorozat segítségével értékes időt takaríthat meg és növelheti a termelékenységet. Élvezze a gyors nyomtatást és szkennelést, és védje eszközeit a hackertámadásoktól és vírusoktól.

Védelmet nyújt a dokumentumaid számára
Teljes körű védelem garantálja a dokumentumok, az eszköz és a hálózat biztonságát. Biztonsági funkciók, mint például TLS1.3 protokoll, indulási folyamat során végzett rendszerellenőrzés és biztonságos, PIN-kóddal végzett nyomtatás.

Intuitív felhasználói élmény
Egyszerű nyomtatási és szkennelési feladatok elvégzése egyérintéses gombok segítségével. A rendezhető ikonok segítenek a kijelző testreszabásában, és lehetővé teszik a rutinfeladatok zökkenőmentes elvégzését.

Nagyobb hatékonyság
Takarítson meg értékes időt az akár 40 lap/perces nyomtatási sebességgel, az akár 100 kép/perces beolvasási sebességgel, és a 14 másodperces bemelegedési idővel. Kezelje nyomtatóját a Microsoft Universal Print használatával.

Együttműködés a felhőben
Használja ki a felhő erejét a felhőalapú tárhelyszolgáltatásokhoz – köztük a Google Drive-hoz, a DropBoxhoz és a OneDrive-hoz – való csatlakozási lehetőséggel.

Helyet takaríthat meg
A kompakt kialakításnak köszönhetően a készülékeket könnyedén elhelyezheti az asztalon vagy a pulton, így maximalizálva az irodai teret.

Mobil nyomtatás
Kényelmesen nyomtathat dokumentumokat okostelefonról vagy táblagépről a Canon PRINT Business alkalmazással, illetve az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.

149.160 Ft + Áfa
Bruttó ár: 189.435 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Fekete-fehér többfunkciós lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, beolvasás