Fekete

Canon i-SENSYS MF455dw

Canon MF455dw
Növelje üzleti termelékenységét a gyors és hatékony, multifunkciós, beépített felhőalapú csatlakozási lehetőséggel rendelkező fekete-fehér lézernyomtatókkal.


Egyszerű fekete-fehér nyomtatás és szkennelés
A Canon i-SENSYS MF450 sorozat multifunkciós eszközei leegyszerűsítik a munkafolyamatokat és integrálódnak a felhőbe, valamint számos mobil hozzáférési lehetőséget kínálnak.

Felhőalapú csatlakozás
Nyomtasson vagy szkenneljen a felhőből a felhőalapú tárhelyszolgáltatásokhoz – köztük a Google Drive-hoz, a DropBoxhoz és a OneDrive-hoz – való egyérintéses, beépített csatlakozási lehetőséggel.

Mobil nyomtatás
Kényelmesen nyomtathat dokumentumokat okostelefonról vagy táblagépről a Canon PRINT Business alkalmazással, illetve az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.

Megbízható biztonság
Védje a dokumentumait a biztonsági PIN-kód funkcióval, amely korlátozza a bizalmasan kezelendő kinyomtatott dokumentumokhoz való hozzáférést, az indításkor végzett rendszerellenőrzéssel pedig elkerülheti a hacker- vagy vírusfenyegetéseket.

Kiváló hatékonyság
Az alapértelmezés szerint rendelkezésre álló, rendkívül gyors nyomtatási sebesség, kétoldalas, egymenetes szkennelés és a kétoldalas nyomtatás biztosítja a maximális termelékenységet.

Egyéni munkafolyamatok
Automatizálja a mindennapi feladatokat, például a tárolt űrlapok nyomtatását, az e-mailbe való szkennelést, valamint a dokumentumok másolását a képernyőn megjelenő gombokkal és a Canon alkalmazáskönyvtárával.

154.625 Ft + Áfa
Bruttó ár: 196.375 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás és beolvasás, fax