Fekete

Canon PIXMA TR4650

Canon TR4650
Ez a kompakt, könnyen kezelhető, multifunkciós, automatikus dokumentumadagolóval ellátott 4 az 1-ben nyomtató könnyedén csatlakoztatható a Wi-Fi-hez és a felhőhöz, így ideálisan használható otthoni irodákban.

Intelligens, kompakt, könnyen kezelhető: a tökéletes univerzális készülék azok számára, akik otthonról dolgoznak.
Ez a kompakt, sokoldalú és egyszerűen beállítható és kezelhető multifunkcionális nyomtató 20 lapos automatikus dokumentumadagolójával1 kiválóan alkalmas többoldalas dokumentumok másolására, szkennelésére és faxolására. Kimagasló produktivitásával és problémamentes vezeték nélküli csatlakoztathatóságával tökéletes választás otthoni irodák számára.

Intelligens csatlakozás, egyszerű használat
A Wi-Fi csatlakoztathatóság és a Canon PRINT alkalmazás segítségével okoseszközökről vezérelheted a nyomtató funkcióit, így könnyedén nyomtathatsz, szkennelhetsz és másolhatsz.

Könnyű beállítás, intelligens kialakítás
Állítsd be egyszerűen az alkalmazáson vagy a weben keresztül. Az intelligens, felhasználóbarát funkciók közé tartozik az egyszerű tintapatroncsere, a továbbfejlesztett papírbetöltés és a dokumentumeltávolítási emlékeztető.

Papír- és időtakarékos
Az automatikus kétoldalas nyomtatással és a 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval2 hatékonyabban másolhatsz és szkennelhetsz többoldalas dokumentumokat.
 
Minőségi nyomtatás otthonra és az irodába
A pigmentfekete tinta éles szöveget biztosít, a festékalapú színes tinták pedig élénk színeket eredményeznek a dokumentumok és a fényképek esetében is, így jól olvasható, professzionális megjelenésű dokumentumok és kiváló minőségű fényképek nyomtathatók.

Környezetbarát
A környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése érdekében kevesebb műanyag csomagolóanyagot használunk, és ezzel körülbelül 65%-kal csökkentjük a műanyaghulladék mennyiségét.3


 

 

25.300 Ft + Áfa
Bruttó ár: 32.130 Ft

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TR4650 / PIXMA TR46511
Funkciók Wi-Fi, nyomtatás, másolás, beolvasás, fax, felhőalapú tárhely