Fekete

Canon i-SENSYS X 1440i

Canon i-SENSYS X 1440i
Kompakt, nagy sebességű fekete-fehér többfunkciós nyomtatók a legújabb biztonsági funkciókkal és csatlakozási lehetőségekkel.

  • Nyomtatási sebesség (A4): 40 lap/perc
  • Szkennelési sebesség: Akár 100 kép/perc
  • Rendíthetetlen biztonság: Teljes körű
  • Maximális papírbemenet: 900 lap


Érjen el nagyobb hatékonyságot
Az intelligens kijelzőfunkcióknak és testreszabási lehetőségeknek köszönhetően időt takaríthat meg a gyors nyomtatással és szkenneléssel, és egyetlen gombnyomással elvégezheti a rutinfeladatokat.

Védelmet nyújt a dokumentumai számára
A dokumentumok, eszközök és a hálózat biztonságos védelme érdekében számos fejlett biztonsági funkció áll a felhasználó rendelkezésére. Ezek közé tartozik a TLS1.3, az indulás során végzett továbbfejlesztett rendszerellenőrzés funkció automatikus rendszerhelyreállítással, és az adattitkosítás.

Előtérben a fenntarthatóság
Csökkentse az energiafogyasztást az alacsony olvadáspontú tonerrel és alvó üzemmóddal rendelkező készülékekkel, és az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően mérsékelje a fogyóeszköz-pazarlást.

Kompakt méret
Kisméretű és könnyű eszközök, amelyek könnyedén elférnek az irodai asztalokon.

Együttműködés a felhőben
Csatlakozzon közvetlenül a felhőhöz az eszközéről az egyszerű tárolási megoldásokért, vagy használja a Canon uniFLOW Online nyomtatáskezelési megoldás platformját a biztonságos, fejlett nyomtatási és szkennelési munkafolyamatokért.

 

164.900 Ft + ÁFA
143.400 Ft + Áfa
Bruttó ár: 182.118 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Fekete-fehér többfunkciós lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, beolvasás