Fekete

Canon i-SENSYS MF267dw II

Canon MF267dw II
Fejlett multifunkciós fekete-fehér nyomtató, amelyet a kisebb és otthoni irodák produktivitásának növelésére terveztek

  • 28 oldal/perc Nyomtatási sebesség (A4-es méret)
  • Színes szkennelés Gyors, akár 15 kép/perces sebesség
  • Hatsoros érintőképernyő Könnyű üzemeltetés
  • Microsoft Universal Print Felhőalapú nyomtatás támogatása
  • Fokozott biztonság Védelem a hálózat feltörése és a jogosulatlan hozzáférésekkel szemben

Növelje az otthoni iroda produktivitását a multifunkciós nyomtatók segítségével
Kiváló minőségű, multifunkciós fekete-fehér nyomtató innovatív funkciókkal, kisvállalatokra és otthoni irodákra optimalizálva. Hatékony, új nyomtatási technológiával, továbbfejlesztett lapolvasási funkciókkal és fénymásolási/faxolási lehetőségekkel.

Produktivitás
Rendkívül pontos, de gyors nyomtatásra optimalizálva. A kompakt, mégis robusztus és stílusos kialakítás ellenére akár 28 lap/perc sebességű nyomtatásra is képes. A beolvasási sebesség is lenyűgöző, színes, egyoldalas dokumentumok esetén akár 15 kép/perc.

Hatékonyság
A festékkazetták cseréje sokszor időigényes és kosszal járó művelet lehet. De nem az MF260 II sorozatnál, ami az automatikus szalageltávolító technológiával és a Canon eredeti kazettákkal áthidalja ezt a problémát. A nyomtató automatikusan eltávolítja a zárószalagot, amikor új festékkazettát helyez be, csökkentve a hulladékot és a cseréhez szükséges időt.

Biztonság
A rendszerindításkori ellenőrzés védi-e az eszközt a jogosulatlan hozzáférésektől. A hálózatot a legújabb titkosítási szoftverrel védi. Az új biztonsági beállítási útmutató segítségével pedig gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő beállítást.

Csatlakoztathatóság
Vezeték nélkül működik táblagépekkel és okostelefonokkal, így a beolvasott dokumentumok egyszerűen megoszthatók és tárolhatók a Google Drive, Dropbox vagy egyéb felhő rendszerekben. Ezek a nyomtatók mostantól natív támogatást nyújtanak a Microsoft Universal Print alkalmazáshoz az egyszerű felhőalapú nyomtatáskezelés érdekében.

Fenntarthatóság
A Canon festékkazettákra vonatkozó újrahasznosítási programjának segítségével díjmentesen, egyszerűen és környezettudatos módon járulhat hozzá a kiürült Canon festékkazetták újrahasznosításához.

133.100 Ft + Áfa
Bruttó ár: 169.035 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, szkennelés, fax