Dokumentum scanner

Canon R40

Canon ImageFORMULA R40
A szkennelés legegyszerűbb módja. Kiváló minőségű, egyszerűen használható asztali szkenner, amellyel nem kell lemondani a hatékonyságról. Az imageFORMULA R40 eszközt gyorsan beállíthatja, a különböző dokumentumtípusokat egyszerűen, egyetlen érintéssel beolvashatja, hasznos formátumba konvertálhatja szerkesztéshez, vagy feltöltheti kedvenc felhőalapú alkalmazásába.

Egyszerű használat
Élvezze a gyors és egyszerű szkennelést az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően, amely egyetlen gombnyomással lehetővé teszi a szkennelést, szerkesztést és véglegesítést, valamint akár 9 rutinfeladat létrehozását, így a kezelés még egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.

Pontos és egységes
A Canon megbízható, 60 lapos adagolójával egy egyszerű művelettel szkennelhet különböző típusú, formájú és méretű dokumentumokat, így a szabványos A4-es mérettől kezdve a vastag és vékony papírokon keresztül (mint például azonosítókártyák, nyugták és képeslapok), egészen a 3 méter hosszúságú dokumentumokig mindent beolvashat.

A produktivitás maximalizálása
Takarítson meg időt az akár 40 lap/perc sebességű kétoldalas szkenneléssel. A fejlett képfeldolgozási funkciók, mint például az automatikus oldalméret-felismerés, a dokumentumkiegyenesítés, a szövegtájolás és a színfelismerés révén nincs szükség a dokumentumok rendezésére, illetve a beállítások módosítására szkennelés közben.

Kimagasló minőség és megjelenés
Stílusos, ultrakompakt asztali készülék, amely folyamatosan kiváló képminőséget biztosít. Szkennelje be a legapróbb részletek is a fejlett szövegjavítás segítségével, és keszítsen jól olvasható, makulátlan másolatokat. A funkció ideális halvány szövegekhez vagy mintás hátterű dokumentumokhoz.

Egyszerű telepítés és beállítás
Telepítse a szkennert néhány egyszerű lépésben, egy integrált, teljes körű telepítővel. Az automatikus szoftverfrissítés funkció biztosítja, hogy a CaptureOnTouch alkalmazás és a Canon illesztőprogramok mindig naprakészek legyenek, így garantálva a kiváló minőséget és a megbízhatóságot.

Költséghatékonyság
Csökkentse az általános költségeit és egyben óvja is a környezetet. A Canon imageFORMULA sorozata lenyűgözően alacsony energiafogyasztást kínál, használat közben 19 W vagy kevesebb, alvó üzemmódban pedig 1,4 W vagy kevesebb fogyasztásra számíthat.

162.000 Ft + Áfa
Bruttó ár: 205.740 Ft

A termék műszaki adatai

Típus Asztali lapbehúzós szkenner
Beolvasó érzékelőegység CMOS CIS 1 soros érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Első/Hátsó/Kétoldalas
Interfész USB 2.0
Méretek (szé × mé × ma) Zárt tálcákkal: 291×250×245 mm
Nyitott tálcákkal: 291×600×382 mm
Tömeg Kb. 2,8 kg
Teljesítményigény 100–240 V AC (50/60 Hz)
Energiafogyasztás Beolvasás: legfeljebb 22 W
Készenléti üzemmód: legfeljebb 1,4 W
Kikapcsolt áramellátással: legfeljebb 0,1 W