Dokumentum scanner

Canon P-215II

Canon P-215II
Nagy sebességű lapolvasó. Az elegáns Canon P-215II kényelmes, azonnali használatra alkalmas irodai és otthoni lapolvasó. Ez a típus a leggyorsabb hordozható lapolvasó, mely akár 30 kép/perces kétoldalas beolvasásra is képes.

Funkciók

  • Nagy sebességű, akár 30 kép/perces USB-lapolvasás
  • Kötegelt beolvasás a 20 lapos automata dokumentumadagolóval
  • Ultrakompakt méret a helytakarékosság és a mobilitás jegyében
  • Személyi igazolványok és dombornyomott kártyák beolvasásának támogatása
  • Google Docs és Evernote beolvasás
  • Páratlan képminőség
  • Hatékony szoftvertámogatás Mac és személyi számítógépek számára


Nagy sebességű mobil lapolvasó irodai és otthoni használatra, valamint az úton levők számára.

Az USB-csatlakozással működő leghatékonyabb lapolvasó
Az imageFORMULA P-215 az asztali lapolvasók kategóriájának legtermelékenyebb készüléke. Az akár 30 kép/perces kétoldalas lapolvasási sebességnek és az iparágon belül vezető 20 lapos automatikus dokumentumadagolónak köszönhetően a felhasználók hatékonyan elvégezhetik lapolvasási feladataikat az irodában, otthon és útközben. A teljes beolvasási sebesség egyetlen USB-kábellel elérhető; ehhez csupán egyetlen USB 3.0 interfészre van szükség.

Ultrakompakt méret a helytakarékosság és a mobilitás jegyében
A mutatós ezüst és fekete kivitelű, rendkívül könnyű és kis méretű P-215 lapolvasó ideálisan használható irodákban. Kis helyigényének köszönhetően a lapolvasó kényelmesen elfér egy zsúfolt íróasztalon is. A készülék bármely személyi, illetve Macintosh számítógéphez történő egyszerű csatlakoztatással azonnal használatba vehető. A Canon egyedülálló integrált CaptureOnTouch Lite szoftvere azonnal működőképes – nincs szükség illesztőprogramokra és alkalmazásszoftverekre.

Személyi igazolvány beolvasására is alkalmas speciális lapolvasó
Az azonosítás területén egyre nagyobb jelentőséggel bír az igazolványok/kártyák beolvasása. A P-215 lapolvasó ezért saját speciális igazolvány-/kártyabeolvasó nyílással rendelkezik. A személyi igazolványok és dombornyomott kártyák gyors beolvasásáról az intelligens adagolómechanizmus gondoskodik.

Továbbfejlesztett képfeldolgozás
Az alkalmazott speciális technológia nagy pontosságú, akár 600 dpi beolvasást is lehetővé tesz. A képfeldolgozási funkciók gazdag tárháza, így az automatikus színérzékelés és a szöveg tájolásának automatikus felismerése kiváló minőségű lapolvasást biztosít, amelynek segítségével ideálisan létrehozhatók kereshető PDF-fájlok is.

Közvetlen beolvasás felhőalapú adatkezelő szolgáltatásba
A felhasználók számára különböző típusú felhőalapú szolgáltatások elérhetők, így például az Evernote, GoogleDocs™ és SharePoint. Ennek segítségével az információk gyorsan feltölthetők, és mindig és mindenhol elérhetők.

Hatékony funkciókat kínáló szoftvercsomag
A P-215 ISIS és TWAIN illesztőprogramokkal biztosítja a hagyományos képalkotó alkalmazásokba való egyszerű integrációt, és szoftveralkalmazások teljes körével hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A Canon CaptureOnTouch szoftverének intuitív kezelőfelülete egyszerűvé teszi a lapolvasást. A teljesen automatikus üzemmódnak köszönhetően a készülék automatikusan a legjobb beállításokat alkalmazza az adott beolvasási feladathoz. A PageManager (Mac) és a PaperPort (Windows) hatékony fájlkezelő és konvertáló eszközöket nyújt. A BizCard alkalmazással minden eddiginél egyszerűbb a névjegykártyák beolvasása.

Szoftverfejlesztői csomagok (SDK)
Az SDK csomagok a CaptureOnTouch és CaptureOnTouch Lite verziókhoz elérhetők (a lapolvasóba integráltan). Segítségükkel a fejlesztők problémamentesen megvalósíthatják a P-215 készülék integrálását egyéni szoftveralkalmazásokba, és megvalósíthatják az idegen gyártóktól származó alkalmazásokhoz való csatlakoztatást is.

114.840 Ft + Áfa
Bruttó ár: 145.845 Ft

ÁLTALÁNOS MŰSZAKI LEÍRÁS

Típus Asztali lapbehúzós lapolvasó
Dokumentumolvasás érzékelő CMOS CIS 1 soros szenzor
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Olvasási oldal Első / Hátsó / Kétoldalas
Interfész Nagy sebességű USB 2.0 (USB 3.0 busz tápellátás is támogatott)
Méretek Zárt tálcával: 285 (szé) × 95 (mé) × 40 (ma) mm
Nyitott tálcával: 285 (szé) × 257 (mé) × 202 (ma) mm
Súly Kb. 1,0 kg
Teljesítményigény USB 2.0 busz tápellátás: 0,5 A (1,0 A USB-tápkábellel kombinálva)
USB 3.0 busz tápellátás: 0,9 A
Opcionális hálózati adapter 6 V DC 0,8 A
Teljesítményfelvétel Csak USB-kábel: 2,5 W (USB 2.0), 4,5 W (USB 3.0)
USB-kábel és USB-tápkábel: 5,0 W (USB 2.0), 7,0 W (USB 3.0)
Alvó módban 1,5 W, kikapcsolt állapotban 0,1 W
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 oC, páratartalom 25–80% (relatív páratartalom)
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR