Dokumentum scanner

Canon P-208II

Canon imageFORMULA P-208II
imageFORMULA P-208II hihetetlenül kis méretű, hatékony dokumentumszkenner utazáshoz vagy otthoni használatra.
A kompakt és stílusos P-208 hordozható lapolvasó tökéletes választás sokat utazó munkatársak számára vagy otthoni használatra. A 10 lapos automatikus dokumentumadagoló és a nagy sebességű kétoldalas beolvasás garantálja a folyamatos hatékonyságot.

  • Ultrakompakt, pehelykönnyű és sokoldalú
  • Hatékony, 16 kép/perc sebességű kétoldalas beolvasás a 10 lapos automatikus dokumentumadagoló segítségével
  • Dombornyomott kártya és fotó beolvasására alkalmas
  • Kényelmes, intuitív, azonnali működtetés
  • Kompatibilis a Mac és a Windows operációs rendszerekkel
  • Választható opcionális WU10 Wi-Fi egység

Rendkívül hatékony mobil beolvasás
Az apró P-208 lenyűgöző, akár 16 kép/perc (fekete-fehér) kétoldalas beolvasási sebességre képes. A beépített 10 lapos automatikus dokumentumadagoló lehetővé teszi a kötegelt beolvasást, így tovább fokozza a hatékonyságot: kiválóan alkalmas szerződések és a kapcsolódó dokumentumok beolvasására. A P-208 utazáshoz is ideális, mivel alig nagyobb a helyigénye, mint egy hagyományos vonalzónak, és mindössze 600 grammot nyom. Tápellátása közvetlenül USB-n keresztül történik, így segít fenntartani a magas fokú munkatempót otthonában és útközben egyaránt.

Kényelmes, azonnali üzemképesség bárhol és bármikor
A stílusos, kompakt és ultrakönnyű P-208 az azonnali üzemképesség kényelmét nyújtja. Csatlakoztassa a lapolvasót „AutoStart” üzemmódban USB-kábellel Windows vagy Mac rendszerű számítógéphez, és a Canon beépített CaptureOnTouch Lite képrögzítő szoftver automatikusan elindul. Pillanatokon belül elkezdheti a beolvasást, és ehhez nincs szükség semmilyen egyéb szoftverre vagy illesztőprogramra.

Olvassa be a legkülönfélébb dokumentumokat
A P-208 számos hordozótípus beolvasására képes, az A4-től a szabálytalan alakú dokumentumokig (pl. dombornyomásos kártya), így tökéletes megoldás azon felhasználók számára, akik sokat vannak úton. Rendszerezze iratait és szabadítson fel helyet a számlák beolvasásával, vagy őrizze meg emlékeit digitális formában: régi fotóit kiváló minőségben olvashatja be egy olyan speciális funkció használatával, amely a képeket az eredetihez a lehető legjobban hasonlító formában reprodukálja.

Könnyen használható képfeldolgozás
A P-208 képfeldolgozási funkciói közé tartozik az automatikus színfelismerés, a szövegtájolás felismerése és a szövegjavítás – így kifogástalan minőségű képeket nyújt és értékes időt takarít meg Önnek. A kényelmes és intuitív beolvasáshoz használja a "Full Auto Mode" lehetőséget, amely automatikusan a dokumentumnak megfelelő beállításokat alkalmazza. Csak töltse be a dokumentumait és indulhat a beolvasás!

Rugalmas vezeték nélküli beolvasás
Ahhoz, hogy bárhol megoldható legyen a beolvasás, kombinálja a P-208 készüléket az opcionális WU10 Wi-Fi kiegészítővel és az akkumulátoregységgel. Használja arra a lapolvasót, hogy vezeték nélkül, közvetlenül okostelefonról, táblagépről vagy asztali számítógépről olvas be dokumentumokat, vagy ossza meg felhasználók vagy eszközök csoportján belül hálózati kiszolgálón vagy otthoni útválasztón keresztül.

CaptureOnTouch Mobile
Csatlakoztassa a P-208 készüléket az opcionális WU10 egységhez, hogy a Canon CaptureOnTouch Mobile alkalmazása használatával közvetlenül olvashasson be dokumentumokat iPhone®, iPad® vagy Android készülékére. Takarítson meg értékes időt olyan funkciókkal, mint az egymenetes kétoldalas lapolvasás. Az olyan továbbfejlesztett képfeldolgozó eszközök, mint például az automatikus dokumentumméret-felismerés, az automatikus kiegyenesítés, illetve az üres oldalak kihagyása, segítenek a kiváló képminőség elérésében. Ez az ingyenes alkalmazás iOS és androidos készülékekhez egyaránt elérhető.

52.140 Ft + Áfa
Bruttó ár: 66.215 Ft

ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapbehúzós lapolvasó
Lapolvasó-érzékelőegység CMOS CIS 2 soros érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Olvasási oldal Első/Hátsó/Kétoldalas
Csatlakozó Nagy sebességű USB 2.0
Méretek (mm) Zárt tálcával: 312,5 (szé) × 55,5 (mé) × 40 (ma) mm
Nyitott tálcával: 312,5 (szé) × 76,5 (mé) × 40 (ma) mm
Súly Kb. 600 g
Teljesítményigény Táplálás USB-ről (500 mA)
Teljesítményfelvétel Beolvasáskor 2,5 W; alvó módban 1,5 W; kikapcsolt állapotban 0,5 W
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 °C; rel. páratartalom: 20–80%
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR