Dokumentum scanner

Canon DR-C130

Canon DR-C130
A sokoldalú DR-C130 munkacsoportos asztali lapolvasó maximális hatékonyságot biztosít.
A nagysebességű és intuitív DR-C130 teljes professzionális szoftvercsomagja és tökéletes felhőalapú illeszkedése révén valódi értéket képvisel irodák és munkacsoportok számára, lehetővé téve az információ rögzítését és megosztását.

  • Nagy sebességű kétoldalas lapolvasás színesben akár 60 kép/perces sebességgel
  • Megbízható papírkezelés kettősbehúzás-feloldással
  • Ultrakompakt és sokoldalú kialakítás
  • Hatékony funkciókat kínáló szoftvercsomagot tartalmaz
  • Felhőalapú szolgáltatást nyújtó beépülő modulok Google Docs, Evernote and SharePoint alkalmazásokhoz

Gyors, hatékony beolvasás
A gyors, akár 30 lap/perces vagy 60 kép/perces beolvasási sebesség színes és fekete-fehér üzemmódban is elérhető a Canon innovatív CMOS kontakt képérzékelő és nagy fényerejű LED technológiájának köszönhetően. A dokumentum két oldala akár egyszerre is beolvasható, ami felgyorsítja a dokumentumkezelési munkafolyamatokat, míg az 50 lapos dokumentumadagoló nagyfokú termelékenység fenntartását teszi lehetővé. A DR-C130 energiafelhasználása akár 50%-kal hatékonyabb a piacon jelenlévő konkurens termékeknél.

Egyszerűen használható
Az elülső kezelőpanel egy gombnyomással lehetővé teszi a beolvasás leállítását, elindítását és folytatását. A CaptureOnTouch szoftver alkalmazásával regisztrálhat is beolvasási feladatokat, és a gyakori beolvasási műveletek gyors végrehajtásához hozzárendelhet egy feladatot az indítás gombhoz. A CaptureOnTouch teljesen automatikus üzemmóddal is rendelkezik, mellyel a készülék automatikusan a legjobb beállításokat alkalmazza az adott beolvasási feladathoz, időt takarítva meg Önnek.

Fenntartható teljesítmény
A DR-C130 kényelmesen kezel számos hordozóanyagot, a dombornyomott kártyáktól kezdve az akár 3 m hosszú ívekig. A lapolvasó háromféle tálcakialakítása lehetővé teszi a zárt, nyitott vagy félig nyitott tálcával történő beolvasást, sokoldalúságot biztosítva olyan helyeken, ahol korlátozott az asztalon rendelkezésre álló hely. A megbízható beolvasáshoz a kényelmes kettősbehúzás-feloldó rendszer is hozzájárul, amellyel a felhasználó „figyelmen kívül hagyhatja és folytathatja” a beolvasást különleges esetekben, például boríték vagy matricával ellátott dokumentum beolvasása esetén.

Magas képminőség
A DR-C130 számos képfeldolgozó funkcióval rendelkezik, így mindig garantált a kiemelkedő minőség. A kiegyenesítés, az üres oldal átugrása és a szövegtájolás-felismerés precíz és pontos képvisszaadást biztosít.

Zökkenőmentes felhőkapcsolat
Közvetlenül olvashat be és menthet dokumentumokat az olyan felhőalapú alkalmazásokba, mint például a Sharepoint, az Evernote és a GoogleDocs. Ezután az adatok okostelefon vagy számítógép használatával visszakereshetők. A DR-C130-hoz az EMC Captiva Cloud Run Time modul is elérhető, amellyel a fejlesztők könnyedén hozhatnak létre webalapú beolvasási alkalmazásokat.

Azonnal használható szoftveralkalmazások
A DR-C130-hoz prémium szoftverek teljes köre tartozik, amelyekkel professzionális beolvasási eredményeket érhet el, továbbá dokumentum-munkafolyamokat készíthet, szerkeszthet és kezelhet. Ezek közé tartozik a CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office és Kofax VRS.

129.900 Ft + Áfa
Bruttó ár: 164.973 Ft

ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapbehúzós lapolvasó
Lapolvasó-érzékelőegység CMOS CIS 1 soros érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Első/Hátsó/Kétoldalas
Beolvasási sebesség Álló (A4)
Fekete-fehér/szürkeárnyalatos: 200/300 dpi, 30 lap/perc / 60 kép/perc
Színes: 200 dpi: 30 lap/perc / 60 kép/perc; 300 dpi: 15 lap/perc / 30 kép/perc
Teljesítményigény AC 100–240 V (50/60 Hz)
Teljesítményfelvétel Beolvasás: 15 W vagy kevesebb, alvó módban: 1,8 W vagy kevesebb, kikapcsolt állapotban: 0,5 W vagy kevesebb
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 °C, rel. páratartalom: 20–80%
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR