Dokumentum scanner

Canon DR-6030C

Canon DR-6030C
A Canon imageFORMULA DR-6030C ultrakompakt, nagyteljesítményű A3-as lapolvasó rendkívül megbízható és rugalmas működést kínál: ideális központosított munkavégzéshez vagy távoli irodák, illetve lapolvasásra specializált irodák számára

Funkciók

  • Ultrakompakt nagyteljesítményű A3-as lapolvasó
  • Gyors színes beolvasás (60 lap/perc álló / 80 lap/perc fekvő formátumban)
  • Fejlett képfeldolgozási lehetőségek
  • Ultra megbízható papírszállító rendszer
  • Kiemelkedő energiahatékonyság
  • Opcionális síkágyas beolvasóegység (101)
  • Tartozék Kofax VRS

Kompakt A3-as nagyteljesítményű lapolvasó a minőségi beolvasáshoz.

A kompakt, ergonomikus kialakítású imageFORMULA DR-6030C lapolvasó felgyorsítja a munkafolyamatot, és a gyors, precíz A3-as színes beolvasással a hordozók széles skáláján fokozza a produktivitást.

Kivételes gyorsaság és hatékonyság
A DR-6030C készülék gyors színes beolvasási sebessége fokozza a leterhelt munkakörnyezetben dolgozók produktivitását. A Canon fejlett, 3 soros CMOS CIS érzékelőtechnológiája és a JPEG-tömörítésű képfájlátviteli folyamat akár 80 lap/perces színes beolvasási sebességet is lehetővé tesz (fekvő formátumban).

Kompakt kivitel
A DR-6030C készülék a legkompaktabb nagyteljesítményű A3-as lapolvasók sorába tartozik: ideális az olyan vállalati részlegek vagy fiókirodák számára, ahol korlátozott az asztali felület. A beolvasást végzők értékelik majd a kényelmes, elülről történő dokumentumadagolást, és a jól kezelhető kiadást.

Remek teljesítmény és képminőség
A DR-6030C készülék minőségi képeket készít minden beolvasásnál. A DR-6030C készülék három üzemmódja javítja a szöveg minőségét, és eltávolítja a sötét és mintás hátteret, ezáltal jól olvasható képeket hoz létre az OCR alkalmazások illetve automatikus adatkivonás céljára. További funkciók javítják a képminőséget és konzisztenciát, így az automatikus színfelismerés, automatikus méretfelismerés és kiegyenesítés, a szövegtájolás korrekciója, illetve az egyénileg beállítható színkiejtés.

Problémamentes papírkezelés
Az elődjéhez, a piacvezető DR-5010C típushoz hasonló papírszállító rendszerrel felszerelt DR-6030C készülék naponta akár 10 000 beolvasást is megbízhatóan képes elvégezni. A precíziós görgőrendszer jóvoltából mindenféle dokumentum elakadás nélkül beadagolható: A3-as mérettől műanyag kártyákon át a 3 m hosszú dokumentumokig. A választható, egyenes áthaladást biztosító papírút jóvoltából akár 546 g/m2 vastag dokumentumok is beolvashatók.

Kiemelt energiahatékonyság
A DR-6010C típus kategóriájában a legenergiahatékonyabb nagyteljesítményű lapolvasó, amely beolvasás közben 46 W-ot fogyaszt. Ez nem csak megtakarítást jelent a felhasználó számára, de egyben környezetbarát megoldás is.

Nagy teljesítményű szoftverek
A DR-6030C készülék tartozéka a Canon CapturePerfect szoftver valamint a Adobe Acrobat Standard Edition kiadása. Az egyedi integrációhoz CapturePerfect szoftverfejlesztő csomag (SDK) is rendelkezésre áll. Kofax VRS – az ágazat vezető képfeldolgozó szoftvere tartozékként biztosítja a kiemelt képminőséget.

Síkágyas kiegészítő lehetőség
A DR-6030C készülék a páratlan rugalmasság jegyében teljesen kompatibilis az opcionális 101-es síkágyas egységgel, a fűzött és sérülékeny dokumentumok beolvasásához.

ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapadagolós lapolvasó
Lapolvasó-érzékelőegység 3 soros CMOS CIS-érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Első / Hátsó / Kétoldalas
Beolvasási sebesség Álló: F-F, szürkeárnyalatos (200, 300dpi) 60 lap/perc / 120 kép/perc, színes (200 dpi), 60 lap/perc / 120 kép/perc, színes (300 dpi) 60 lap/perc / 80 kép/perc
Teljesítményigény AC 220–240 V (50/60 Hz)
Teljesítményfelvétel Beolvasáskor 46,5 W, alvó módban 3,7 W, kikapcsolt állapotban 0,04 W
Üzemeltetési feltételek 10 - 32,5 °C, 20 - 80%-os relatív páratartalom
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR