Újratölthető tintatartályos PIXMA nyomtatók a Canontól

Újratölthető tintatartályos PIXMA nyomtatók a Canontól!

A Canon legújabb nyomtatói – PIXMA G1400, PIXMA G2400 és PIXMA G3400 – közül mindegyik képes egyetlen tintapatron szett felhasználásával akár 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására is.

A Canon bejelentette legújabb, újratölthető tintatartályos nyomtatóit. A vadonatúj Continuous Ink Supply System (CISS) rendszernek, valamint az újratölthető tintatartályoknak köszönhetően nem csak nagy mennyiségű nyomtatás válik lehetségessé, de a kiadások is jelenetősen csökkenthetőek, így a nyomtatók tökéletesek olyan irodákban, ahol minden nap nagyobb mennyiségben nyomtatnak, illetve otthonra, ha kiváló fotónyomtatásra vágyunk. A Canon eredeti fekete és színes tintapatronjai garantálják, hogy a nyomatok kivételesen jó minőségűek és élesek, a szövegek jól olvashatóak, a színek pedig élettel teliek legyenek.

A PIXMA G3400 egy egyfunkciós nyomtató, míg a PIXMA G2400 és a PIXMA G3400 olyan multifunkciós berendezések, amelyek nyomtatási, szkennelési és másolási funkcióval is rendelkeznek. A készülékek mindegyike tartós FINE nyomtatófej-rendszerrel van ellátva a jó minőségű nyomtatás és a nagy sebesség érdekében, és olyan technológiát használ, amely megakadályozza, hogy levegő kerüljön a tintaadagoló csövekbe, ezzel pedig megbízható és stabil működést garantál nagy volumenű nyomtatás esetén is. A részletgazdag nyomatok esetén 2 pikoliteres cseppméretet használó, 4800x1200 dpi felbontású modellek finom átmenetet garantálnak, ami tökéletes a komplex dokumentumok és a jó minőségű fényképek nyomtatásánál. Az új modellek mindegyike képes 10 x 15 cm-es szegély nélküli fényképeket is nyomtatni mindössze 60 másodperc alatt.

A négy darab kis méretű de nagy kapacitású, elülső tintatartály jól láthatóan lett elhelyezve, így a tinta szintje egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető, miközben az egyedi kialakítású tintapatronoknak köszönhetően az újratöltés is gyorsan és tisztán elvégezhető.

A PIXMA G3400 teljes mértékben kompatibilis a Canon print alkalmazással, melynek köszönhetően a vezeték nélküli nyomtatás lehetővé válik PC-ről, okostelefonról vagy tabletről is. A felhőalapú megoldásnak köszönhetően a dokumentumok és fotók nyomtatása a világ bármely pontjáról elindítható és olyan népszerű szolgáltatásokból is nyomtathatunk, mint az Instagram, a Google Drive, a Facebook, a Dropbox vagy a Flickr. Az igazán kreatív fotónyomtatás érdekében a PIXMA G3400 a Canon Easy-PhotoPrint+ alkalmazásával is kompatibilis. A tabletről vagy böngészőből elérhető szoftver megtalálja a fotóinkat, és lehetővé teszi, hogy tetszés szerint alakítsuk őket át az üdvözlőkártyákhoz és naptárakhoz hasonló kreatív feladatok nyomtatása előtt.

Az új nyomtatók mindegyikén megtalálható a Canon My Image Garden szoftver, mely többek között tartalmazza a Creative Parkot is, mellyel rengeteg személyre szabott alkotás készíthető.

Címkék: imageRUNNER