Új Canon MAXIFY nyomtatócsalád

Akár otthonról dolgozik, akár egy kis irodában, az új Canon MAXIFY nyomtatócsalád remek megoldást nyújt az üzleti nyomtatási feladatokra.

Négy új multifunkciós nyomtatójával (az MB2150, az MB2750, az MB5150 és az MB5450) és egy egyfunkciós készülékkel ( iB4150) ez a már eddig is számos elismerést szerzett termékcsalád most még felkészültebben támogatja az irodai munkát, hatékonyságot és értéket kínálva ezekben a környezetekben.

Sokoldalú és gyors

Az új modellek tovább javították az első oldal kinyomtatási idejét (ISO-FPOT-MONO): ehhez most már csak 6 másodpercre van szükség. Ugyanakkor az MB2150 akár 24 kép/perces sebességgel képes ontani az A/4-es nyomatokat fekete-fehérben, és akár 15,5 kép/perccel színesben.
A különleges dupla strapabírású, magas fedettségű (Dual Resistant High Density, DRHD) tintákkal nyomtatott lapok nem mázolódnak el a jelölőfilctől és nem dörzsölődik le róluk a festék, ugyanakkor látványosan fekete szöveggel és élénk színű ábrákkal kényeztetik a nézőt.
A MAXIFY MB5150 és MB5450 sorozatú nyomtatókban a Canon egyutas, kétoldalas szkennelési funkciója is megtalálható, amely egy dokumentum mindkét oldalát egyszerre tudja beolvasni. Ezzel különösen akkor takarítható meg sok idő, ha nagy adag kétoldalas dokumentumot kell beszkennelnie.

Kiemelkedő hatékonyság és nagy teljesítmény

Mivel egyes modellek akár 500 lapos papíradagolóval is rendelkeznek, még feltölteni sem kell az eszközt túl gyakran. A nagy kapacitású XL tintapatronokkal két csere között akár 1200 fekete-fehér oldal (MB2150 és MB2750), illetve 2500 fekete-fehér oldal is nyomtatható (MB5150 és MB5450 sorozat, illetve iB4150 készülék). Ha mindezt összeadjuk, akkor kevesebb állásidő és nagyobb működési hatékonyság a végeredmény.

Intuitív technológia a jobb termelékenység szolgálatában

Az új MAXIFY gépekkel igazán könnyű a nyomtatás, a másolás, a szkennelés vagy a faxolás. Az MB5150 és MB5450 sorozatú készülékekhez nagy, 8,8 cm-es (3,5 hüvelykes) színes érintőképernyő és továbbfejlesztett felhasználói felület is tartozik. A nagy kapacitású lapadagolókkal, az 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval, a kétoldalas nyomtatással és azzal, hogy mindenféle anyagot támogatnak (az A/4-es sima papíron kívül címkékre, borítékokra, fotópapírra, de akár kétoldalas személyi igazolványra is tudnak dolgozni), komolyan megkönnyítik a szokásos nyomtatási feladatokat.

Kapcsolódási lehetőségek

A MAXIFY termékek tökéletesen illeszkednek a rugalmas munkavégzéshez és az olyan irodai környezetekhez, ahol egy csapat vagy több kisvállalkozás osztozik egy nyomtatón.
A beépített Wi-Fi-vel és (az MB2150 sorozat kivételével) Ethernet-kapcsolattal felszerelt MAXIFY készülékekre remekül lehet nyomtatni az irodában és környékén található PC-kről és vezeték nélküli eszközökről. A Canon PRINT alkalmazást feltelepítve a felhasználó hozzákapcsolódhat a nyomtatóhoz, és okostelefonját vagy táblagépét használhatja a nyomtatáshoz vagy a szkenneléshez.
Az összes modellen elérhető a MAXIFY Cloud Link szolgáltatással kibővített mobil csatlakozás is, ezt használva felhő alapú szolgáltatások (pl. Evernote, Dropbox, OneDrive, Concur vagy Google Drive) segítségével is végezhető nyomtatás vagy szkennelés – PC közbeiktatása nélkül.

Címkék: Nyomtató