Focimeccsekre a legjobb választás a Canon legújabb kamerája

A PowerShot Zoom mindössze 145 gramm és bőven elfér egy kézben. A Canon a terméket azok számára készítette, akik nem akarnak tolakodóak lenni egy rendezvényen, ha valamit közelről akarunk megörökíteni vagy mondjuk egy focimeccsen a lehető legjobb felvételeket szeretnék készíteni, még akkor is, ha nem a legjobb helyen ülnek a lelátón.

Ezzel el is árultuk a kamera legfőbb célját: brutális zoomra van lehetőség, amivel nincs szükség közel menni a fotózni vagy videózni kívánt eseményhez.

Az alapesetben 100mm fókusztávolságú gépen átváltható 400mm-es optikai, de akár 800mm-es digitális zoomra is, ha éppen beleolvasnánk a buszon odébb ülő utas könyvébe is. Összehasonlításképp a Samsung Galaxy S20 periszkóp-technológiás lencséje csupán 103mm-es, ami jelzi, hogy hiába a csúcstelefonok kiválónak számító kamerája, még van hova fejlődni.

A PowerShot Zoomba 12 megapixeles szenzor van és a négytengelyes optikai képstabilizálással kiküszöbölhető a remegő, bemozdulós felvétel. A maximum felbontás csupán Full HD minőségben lesz, ami mutatja, hogy a kamera nem ezen a piacon szeretne harcba szállni.

Címkék: