Canon imageRUNNER ADVANCE DX termékcsalád

Büszkén mutatjuk be az új generációs Canon imageRUNNER ADVANCE DX termékcsaládot!

Büszkén mutatjuk be az új generációs Canon imageRUNNER ADVANCE DX termékcsaládot, amely a jól ismert, és méltán szertett imageRunner ADVANCE GEN III sorozatot váltja fel.
Az új imageRUNNER ADVANCE DX generáció megújult modellcsaládjai:

Az imageRunner ADVANCE DX modellek újdonságai és főbb előnyei

  • Megújult dizájn: az új eszközök letisztultabb, modernebb, praktikusabb kialakítással jelennek meg, ami a beépített kártyaolvasó áthelyezést, az érintőkijelző megújítást és az ergonomikus kialakítást is magába foglalja, pl. a bármely irányból felnyitható, lapos szkennernek köszönhető.
  • Nagysebességű duplex szkenner a hatékonyság növelése érdekében: 270 kép/perces teljesítmény A4-es méretű dokumentumok esetén. Az új papíradagoló mechanizmus miatt megszűnt a papír mechanikus pozícionálása, így az eszköz digitálisan igazítja ki a képeket a tovább fejlesztett szenzoroknak köszönhetően, ami javítja a szkennelt anyagok képminőségét. Az új iR ADV DX gépeket teljes mértékben a digitális transzformáció szellemében tervezték, ezért az adatátvitel még gyorsabbá és megbízhatóbbá vált a nagy mennyiségű beolvasás során, csökkent a manuális beavatkozások száma, ahogy szignifikánsan csökkent a felhasználók eszköz előtt eltöltött ideje is.
  • Csendesebbé vált az automatikus dokumentumadagoló: Csökkent a papír behúzása, másolása, szkennelése közben hallható zaj.
  • Az új iR ADV DX sorozat, mellyel a vállalatok biztonságos csatlakozását és digitális átalakulását támogatjuk a GEN3 típusú gépek alapjaira épül, a 360 fokos biztonságon túl továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít. Ezen felül az ingyenesen telepíthető uniFLOW Online Express segítségével egy olyan felhőalapú nyomtatásmenedzsment megoldást kínál melynek alkalmazásával a felhasználók egyszerűen beléphetnek az multifunkciós eszközökbe, akár PIN-kóddal, akár a regisztrált kártyájukkal és további nyomtatáshoz – mint például a biztonságos nyomtatás - , másoláshoz, szkenneléshez elérhető funkciókat vehetnek igénybe, valamint könnyebben riportolhatóvá válnak a felhasználók nyomtatási szokásai.
Címkék: