Canon i-SENSYS X modellcsalád

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk 2021 egyik legmeghatározóbb Office termékújdonságát, a Canon i-SENSYS X modellcsaládot, mely kifejezetten otthoni munkavégzésre van optimalizálva.

Összesen 4 új készülékkel bővültünk, melyek közül 3 színes, 1 pedig fekete-fehér.
Az i-SENSYS X 1127i sorozat kiváló minőségű, A4-es, színes, multifunkciós készülékei felhőalapú csatlakoztathatósággal és intuitív, testreszabható vezérlőpulttal járulnak hozzá az irodai kollaborációhoz és integrációhoz.
A széria két modellből áll, az i-SENSYS X C1127i, valamint a fax funkcióval kiegészített i-SENSYS X C1127iF készülékekből.
Az i-SENSYS X C1127P modell színes, A4-es, élénk színű nyomataival tökéletesen biztosítottak az otthoni munkavégzés nyomtatással kapcsolatos elvárásai. Az eszköz kompakt kialakítása révén gond nélkül elfér egy íróasztalon, a többféle csatlakozási lehetőségnek köszönhetően pedig mobiltelefonról is egyszerűen nyomtathat.
Az i-SENSYS X 1643P gyors, megbízható megoldás mindennapi nyomtatási igényeihez. A gyors, kétoldalas, fekete-fehér, A4-es fekete-fehér nyomtatás nagy mennyiségek feldolgozását teszi lehetővé, a központosított, felhőalapú flottavezérlés pedig a költségek monitorozását biztosítja.

Címkék: