Tintasugaras

Canon PIXMA TS8250

Canon TS8250
Fotólabor-minőségű fényképek az elegáns, 6 tintás „minden az egyben” nyomtatóval. A 6, színenként cserélhető tintával (melyek közé tartozik a szemcsésséget csökkentő, különösen részletgazdag képeket eredményező fotókék patron is) kivételes minőségű fényképeket nyomtathatsz A4-es méretig okoseszközöddel vagy a felhő segítségével.

 

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

Nyomtass, szkennelj és csatlakozz a PIXMA Cloud Link szolgáltatáshoz könnyedén a Canon PRINT alkalmazással. Vagy nyomtass az AirPrint (iOS) vagy a Mopria (Android) segítségével.

Nyomtatás hangvezérléssel

Határtalan kreativitás

A négyzet alakú fényképek, mágneses fotók és címkék nyomtatása mellett most saját körömdíszeid is megtervezheted egyedi körömmatrica-hordozónk és alkalmazásunk segítségével.

Nyomtasd ki a történeted pillanatok alatt

A nagyszerű és gyors, otthon használható nyomtatási megoldással te magad is el tudod készíteni a nyomatokat. Készíts egy pillanat alatt lenyűgöző, kivételesen részletgazdag fényképeket: a „minden az egyben” otthoni nyomtató ideális választás az egész család számára.

Kiváló minőség, alacsony költségek

A legjobb eredmény eredeti Canon tintával és hordozóval érhető el. A választható XL vagy XXL tintapatronokkal csökkentheted költségeidet és többet nyomtathatsz.
 

48.050 Ft + Áfa
Bruttó ár: 61.020 Ft

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS8250 (FEKETE)
PIXMA TS8251 (FEHÉR)
PIXMA TS8252 (VÖRÖS)1
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, szkennelés, Cloud Link