Tintasugaras

Canon PIXMA TS6150

Canon PIXMA TS6150
Egy intelligens és elegánsan kis méretű, 5 tintás, otthoni, multifunkciós készülék széles körű csatlakoztatási lehetőségekkel a családi fényképek és dokumentumok kiváló minőségű nyomtatásához.

Intelligens, letisztult és csatlakoztatásra kész multifunkciós készülék

Ezzel a lenyűgözően kompakt, multifunkciós készülékkel kiváló minőségű fényképeket és pengeéles dokumentumokat nyomtathat, olvashat be és másolhat otthonában. 7,5 cm-es érintőképernyővel és 5 darab, egyenként cserélhető tintapatronnal kerül forgalomba, ráadásul számos funkciót kínál az intelligens vezeték nélküli és felhőalapú kapcsolatok kialakításához.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

A Bluetooth®* mellett számos más csatlakoztatási funkció segítségével egyszerűen kapcsolódhat okoseszközeihez, így a Canon PRINT alkalmazással már meg is kezdheti a Wi-Fi-n keresztüli nyomtatást és beolvasást.

A felhő szabadsága

Tapasztalja meg a felhőn keresztül történő nyomtatás és beolvasás szabadságát** akár közvetlenül a nyomtatóról. Ez a nyomtató képernyőjéről vagy a Canon PRINT alkalmazásból elérhető PIXMA Cloud Link szolgáltatásnak köszönhetően mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Érintéses vezérlés

A 7,5 cm-es színes érintőképernyővel, valamint a gyorsgombokkal mindössze néhány érintéssel elindíthatja a nyomtatást. Az egyszerű felhasználói felület a Canon PRINT alkalmazásban megszokottat idézi.

Kompakt minőség

Elképesztően kis méretű, multifunkciós készülék, amellyel a Canon továbbfejlesztett nyomtatófej-technológiájának, valamint az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően magas minőségű, szegély nélküli nyomtatást és beolvasást végezhet bármilyen otthoni környezetben.

Sokoldalú és költséghatékony

A különálló tintapatronoknak köszönhetően elég azt a színt kicserélnie, amelyik ténylegesen elfogyott, a kettős dokumentumadagolóval pedig normál papírt és fotópapírt is kezelhet. Az XL vagy XXL méretű patronopciókkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással további megtakarításokat érhet el.
 

30.305 Ft + Áfa
Bruttó ár: 38.485 Ft

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS6150 (FEKETE)
PIXMA TS6151 (FEHÉR) 1
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, beolvasás, Cloud Link