Tintasugaras

Canon PIXMA TS6150

Canon PIXMA TS6150
Egy intelligens és elegánsan kis méretű, 5 tintás, otthoni, multifunkciós készülék széles körű csatlakoztatási lehetőségekkel a családi fényképek és dokumentumok kiváló minőségű nyomtatásához.

Intelligens, letisztult és csatlakoztatásra kész multifunkciós készülék

Ezzel a lenyűgözően kompakt, multifunkciós készülékkel kiváló minőségű fényképeket és pengeéles dokumentumokat nyomtathat, olvashat be és másolhat otthonában. 7,5 cm-es érintőképernyővel és 5 darab, egyenként cserélhető tintapatronnal kerül forgalomba, ráadásul számos funkciót kínál az intelligens vezeték nélküli és felhőalapú kapcsolatok kialakításához.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

A Bluetooth®* mellett számos más csatlakoztatási funkció segítségével egyszerűen kapcsolódhat okoseszközeihez, így a Canon PRINT alkalmazással már meg is kezdheti a Wi-Fi-n keresztüli nyomtatást és beolvasást.

A felhő szabadsága

Tapasztalja meg a felhőn keresztül történő nyomtatás és beolvasás szabadságát** akár közvetlenül a nyomtatóról. Ez a nyomtató képernyőjéről vagy a Canon PRINT alkalmazásból elérhető PIXMA Cloud Link szolgáltatásnak köszönhetően mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Érintéses vezérlés

A 7,5 cm-es színes érintőképernyővel, valamint a gyorsgombokkal mindössze néhány érintéssel elindíthatja a nyomtatást. Az egyszerű felhasználói felület a Canon PRINT alkalmazásban megszokottat idézi.

Kompakt minőség

Elképesztően kis méretű, multifunkciós készülék, amellyel a Canon továbbfejlesztett nyomtatófej-technológiájának, valamint az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően magas minőségű, szegély nélküli nyomtatást és beolvasást végezhet bármilyen otthoni környezetben.

Sokoldalú és költséghatékony

A különálló tintapatronoknak köszönhetően elég azt a színt kicserélnie, amelyik ténylegesen elfogyott, a kettős dokumentumadagolóval pedig normál papírt és fotópapírt is kezelhet. Az XL vagy XXL méretű patronopciókkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással további megtakarításokat érhet el.
 

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS6150 (FEKETE)
PIXMA TS6151 (FEHÉR) 1
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, beolvasás, Cloud Link