Tintasugaras

Canon PIXMA G4411

Canon G4411
Intelligens, produktív wifis multifunkciós készülék az alacsony költségű nyomtatásért. Legyen részed nagy mennyiségű, alacsony költségű otthoni nyomtatásban ezzel a hatékony, kompakt, wifis, újratölthető 4-az-1-ben készülékkel, amely nyomtatási, másolási, szkennelési és fax funkciókkal, nagy oldalkapacitással, okoseszközökhöz és felhőalapú szolgáltatásokhoz való egyszerű csatlakoztatási lehetőséggel és 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik.

 

Hihetetlen oldalkapacitások
Tapasztalja meg a rendkívül költséghatékony és termelékeny nyomtatás magas oldalkapacitás* nyújtotta örömét: 2 fekete tintapatron akár 12 000, egyetlen színes tintapatron-készlet pedig akár 7000 oldal kinyomtatását teszi lehetővé.

Kiváló minőségű nyomatok
Nyomtass kiváló minőségben a Canon FINE technológiájával és hibrid tintarendszerével, amely az éles dokumentumokhoz pigmentfeketét, a max. A4-es méretű élénk, szegély nélküli fotókhoz pedig festékalapú színeket alkalmaz.

Egyszerű csatlakoztathatóság
Nyomtass és szkennelj vezeték nélkül okoseszközökről a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtass bármely további alkalmazással az Apple AirPrint® (iOS) vagy Mopria® (Android) támogatásának köszönhetően.

 

92.565 Ft + Áfa
Bruttó ár: 117.555 Ft

Általános műszaki leírás

Funkciók Wi-Fi, nyomtatás, másolás, beolvasás, fax, felhőalapú kapcsolat