Színes

HP Color LaserJet Enterprise M751dn

HP Color LaserJet M751dn
HP LaserJet nyomtatók intelligens, letisztult kialakításuk révén megbízhatóan és problémamentesen segítik elő az irodai termelékenységet. A prémium minőség, a maximális üzemidő és az erős biztonság[1] mind hozzájárulhatnak a vállalatok sikeres fejlődéséhez. Ideális az informatikai döntéshozók számára, akiknek olyan színes nyomtatóra van szükségük, amely megbirkózik az általános irodai dokumentumokkal és a széles formátumú nyomtatással.

Prémium marketinganyagokat és professzionális minőségű dokumentumokat nyomtathat élénk színű képekkel és ábrákkal. A kiváló színteljesítményre tervezett nyomtató továbbfejlesztett nyomtatási üzemmódja és tonerösszetétele egyenletes minőséget és élénk színű nyomatokat biztosít.
A leállások és karbantartások megakaszthatják a nyomtatást és ezzel az üzletmenetet is. A maximális üzemidőre tervezett és napról napra megbízhatóan működő HP LaserJet nyomtatókkal elkerülheti a termelés szünetelését.
A HP nyomtatói erős védelmi rendszerrel[1] vannak ellátva, amely folyamatosan figyeli és megállítja a fenyegetéseket, miközben az újak elleni védelemhez is képes alkalmazkodni. A HP nyomtatók képesek a támadások utáni automatikus önjavításra, így nincs szükség az informatikai részleg munkatársainak beavatkozására.

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 41 oldal percenként [1]

Színes nyomtatási sebesség (ISO)
Normál: Akár 41 oldal percenként [1]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 5,7 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 11,5 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, színes (A4, üzemkész állapot)
Szín: Akár 6,1 mp alatt [2]

Első nyomat elkészítése, színes (A4, alvó üzemmód)
Szín: Akár 11,5 mp alatt [2]

Nyomtatásfelbontás-technológiák
HP ImageREt 4800, továbbfejlesztett (600 x 600 dpi), vékonyvonalas (1200 x 1200 dpi), gyorsnézet (300 x 300 dpi)

939.850 Ft + Áfa
Bruttó ár: 1.193.610 Ft