Színes

Canon iRC1225iF

Canon imageRUNNER C1225iF
Kompakt és funkciógazdag, A4 méretű multifunkciós készülék az üzleti dokumentumok kezelésekor felmerülő kihívások leküzdéséhez.
Az imageRUNNER C1225iF egy funkciógazdag, A4 méretű, színes, multifunkciós készülék, mely gyors és hatékony, azonnali dokumentumkezelést tesz lehetővé, melynek köszönhetően több figyelem jut az üzleti prioritásokra.

  •     Automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás, színes beolvasás, küldés és fax funkciók
  •     Színes és fekete-fehér nyomtatás 25 lap/perc sebességgel
  •     Akár 1100 lapos papírkapacitás
  •     8,9 cm-es, érintést és elhúzást támogató színes LCD-kijelző
  •     Hálózatra kész, PCL és Genuine Adobe PS szabványok támogatásával
  •     Mobil nyomtatás és beolvasás támogatása
  •     A dobozból kivéve használható - egyszerű üzembe helyezés és fogyóeszközcsere
  •     A doboz standard tonert tartalmaz, ami 12 hónapnyi színes nyomtatást tesz lehetővé¹
  •     Teljes nyugalom a Canon standard garanciájának köszönhetően
  •     Alacsony energiafogyasztás

Produktív és sokoldalú

Az imageRUNNER C1225iF egy produktív, A4 méretű, színes multifunkciós eszköz, mely a percenként 25 oldalas nyomtatási sebesség mellett kiemelkedő minőségű képekkel büszkélkedhet. Az új 8,9 cm-es, színes, érintést és elhúzást támogató felhasználói kezelőfelület felhasználóbarát és egyszerű működtetést tesz lehetővé. A rugalmas mobilnyomtatási és beolvasási funkciók, mint pl. az Apple AirPrint™, a Mopria nyomtatás, illetve a mobilnyomtatást és beolvasást támogató alkalmazások hatékonyabbá teszik az irodán kívül dolgozó alkalmazottakat. A felhasználók könnyedén olvashatnak be vagy küldhetnek dokumentumokat számos különböző helyre, ideértve az emailt és a megosztott mappát is.
 

Professzionális és költséghatékony

A költséghatékony imageRUNNER C1225iF a Canon V² színes (Vivid & Vibrant) képalkotási technológiáját használja, ezzel biztosítva, hogy lenyűgöző dokumentumokat hozhasson létre, melyek kitűnnek a többi dokumentum közül. A imageRUNNER csomagja egy teljes készletnyi tonertartályt tartalmaz, így a készüléket azonnal használatba veheti. Kisebb papírfogyasztás az automatikus kétoldalas nyomtatás, fénymásolás és beolvasás funkcióknak köszönhetően.
 

Nyugalom és irányítás

A felhasználók a felhasználói kezelőfelületen megjelenő beállítási útmutató segítségével könnyedén és gyorsan állíthatják be és telepíthetik a készüléket. A készülék már behelyezett tonerrel kerül forgalomba, a garanciajegynek köszönhetően pedig nem kell semmitől tartania; minden készen áll a kezdéshez. A fogyóeszközöket akkor is megvásárolhatja, amikor szükség van rájuk, de az imageRUNNER C1225iF olyan alapvető nyomtatási szolgáltatásokkal is ellátható, mint a mérőeszköz automatikus lekérése és a távoli diagnosztika.
 

Minden típusú vállalat számára megfelelő

Kompakt kialakításának köszönhetően az imageRUNNER C1225iF bármilyen irodai környezetbe beilleszthető, a rugalmas papírkazetta opcióknak köszönhetően pedig bármilyen méretű szervezet kisebb munkacsoportjai számára megfelelő, mivel asztali vagy padlón álló kivitel is kialakítható. Az új, integrált imageRUNNER vezérlőnek köszönhetően problémamentesen integrálható az IT környezetbe, és olyan szabványokat is támogat, mint a PCL és a Genuine Adobe PS.
 

Környezettudatosság

Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC²) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban mindössze 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. Kialakításának köszönhetően sokkal energiahatékonyabb, alacsonyabb fogyasztással rendelkezik és kisebb hatással van a környezetre. A imageRUNNER C1225iF kiváló környezetvédelmi minősítéssel rendelkezik, mivel a szigorú Blue Angel tanúsítvány követelményeinek is megfelel.

TÍPUSA

A készülék típusa Színes A4-es multifunkciós lézerkészülék (alapfelszereltségben olvasó/nyomtató)
Elérhető alapfunkciók Nyomtatás, másolás, beolvasás és küldés