Nagyformátumú nyomtató

Canon iPF PRO-2000

Canon imagePROGRAF PRO-2000
Az imagePROGRAF PRO-2000 a legjobb minőségű fotográfiai nyomatokat biztosítja, és akár 24”-os képeket is képes előállítani páratlan minőségben, kitűnő sebességgel és megbízhatósággal.

 

  •     A LUCIA PRO 12-tintás rendszerrel a színek gazdagabbak, a feketék pedig mélyebbek – a nyomatok így hűen visszaadják az eredeti képet.
  •     Az új 1,28” széles nyomtatófej gyorsabb, a kiváló minőséget megőrző nyomtatást tesz lehetővé.
  •     Az opcionális duplatekercses egység alkalmazható, folyamatos papíradagolásra vagy a kinyomtatott lap automatikus feltekercselésére.
  •     Megnyerő fekete külső, amely piros vonallal hangsúlyozza a kapcsolatot a Canon EOS digitális fényképezőgépekkel.
  •     Ergonomikus kialakítás a nyomatok ellenőrzésére használható lapos felső felülettel és 3,5”-es színes LCD-érintőképernyős kezelőpanellel.
  •     PDF- és JPG-fájlok gyors, egyszerű nyomtatása közvetlenül USB-s tárolóról.
  •     Wi-Fi funkció az egyszerű kapcsolódás érdekében, gyors hálózatbeállítással.
  •     Garantált színkonzisztencia a feladatok és az eltérő előállítási helyek között.
  •     Nagy kapacitású, gyorsan cserélhető tintapatronok a zavartalan nyomtatás érdekében.
  •     A Print Studio Pro beépülő modul segítségével gond nélkül nyomtathat olyan professzionális szerkesztőszoftverekből, mint az Adobe Lightroom®, az Adobe Photoshop® és a Canon Digital Photo Professional.


Újdonság – LUCIA PRO pigmenttinta

Az imagePROGRAF PRO sorozathoz kifejlesztett új LUCIA PRO pigmenttinta rendszer, az eddigieknél is nagyobb színteret, pontos szín és sötéttónus reprodukciót biztosít, alacsony szemcsézettség és egyenletes fényvisszaverődés mellet.

Újdonság – speciális precíziós nyomtatófej

Az új imagePROGRAF PRO sorozat 12 színű, teljesen integrált nyomtatófejével a nyomtatás gyorsabb, a minőség pedig kiváló. Kompakt, 1,28”-es szélességével is még nagyobb pontosságú tintakibocsátást nyújt, eltérések nélkül.

Újdonság – képfeldolgozó motor

Az imagePROGRAF PRO sorozat nyomtatói újratervezett feldolgozó motorral érkeznek: ez az L-COA PRO. A nagy felbontású képek és adatok kezeléséhez a legújabb, legfejlettebb Canon képkezelési algoritmusokat kombinálja a frissen kifejlesztett, alkalmazásspecifikus integrált áramkörrel (ASIC) – a lehető legjobb minőségű nyomatok gyors előállításáért.

Újdonság – merev platform a minőség érdekében

Az imagePROGRAF PRO sorozat nyomtatói teljesen új mechanikus platformmal rendelkeznek. Az innovatív burkolatstruktúra kivételesen merev keretet biztosít, amely precíz távolságot képes tartani a nyomtatófej és a hordozó között – gyakorlatilag megszüntetve a magas pontosságú tintafelvitelkor előforduló lengést, így a színek közötti eltérés minimális lehet.

Duplatekercses egység

Az opcionális duplatekercses egység további papírtekercset tárolhat, de az elkészült nyomatok feltekercselő egységeként is szolgálhat.A hordozók feltekercselhetőek a nyomtatott felülettel belül és kívül is.

Színtelítettség-optimalizálás

Az imagePROGRAF PRO sorozat nyomtatói átlátszó színtelítettség-optimalizáló tintát használnak, javítva ezzel a fényes papírt felhasználó nyomatok minőségét.

Színkalibrálás

A nyomtatási feladatok közötti színvisszaadás egységesíthető, ellensúlyozva ezzel a különböző nyomtatók vagy egyéb különbségek miatti eltéréseket.

Kristálytiszta nyomat minőség

A Canon EOS digitális fényképezőgépeivel készített fotók teljes struktúrája, tisztasága és textúrája hűen visszaadható a papíron – egyedülálló Kristálytiszta minőségben, a Canon Print Studio Pro beépülő moduljával.

Szoftverek kitűnő választéka

Az imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatókhoz csomagolt szoftverek nagy formátumú és speciális nyomtatási megoldások széles skáláját támogatják, lehetővé téve ezzel a nyomtatási környezetek hatékonyságának optimalizálását. Sőt, többplatformos szoftverekről van szó, amelyek a Windows és az Apple Macintosh számítógépeket is támogatják.