Kifutott

Samsung ML-2851NDR

Csendes, kis helyigényű mono lézerprinter, amellyel havonta akár 50 000 oldalt is nyomtathat. Dupla oldalas nyomtatásra is alkalmas.

A tervezés magasfoka új értelmet ad a modern irodának
El tudja képzelni, mennyit lendítene vállalkozásán egy csendes, kis helyigényű printer, amivel bárhol nyomtathat? A SAMSUNG ML-2851NDR-t, oda helyezheti el, ahol a leghasznosabb: lehet az asztalon vagy a szoba sarkában is, de stílusos megjelenését biztos nem akarja majd takargatni. A világ legkisebb lézerprintere, beépített kétoldalas (duplex) nyomtatási funkcióval mindössze 364 x 396 x 209,6 mm. Végiggondolta már hány helyen férne el az a kompakt lézerprinter az Ön vállalkozásában? Akkor most képzelje hozzá, mennyit dobna az iroda kinézetén ez a stílusos megjelenés! Megbízható teljesítményével növeli a produktivitást
Az igény szerint használható második papírtálcával a befogadóképesség a duplájára nő. A figyelemreméltó 400 Mhz-es processzorral és az akár 160 MB-ra bővíthető 32 MB-os memóriával ez az egyik leggyorsabb és legkönnyebben használható kompakt printer.

Áttekintés

Funkciók Mono lézernyomtató