Kifutott

LaserJet 4250DTNSL

Sokkal többet érhet el ezzel a megbízható, felhasználóbarát fekete-fehér LaserJet nyomtató sorozattal, amely kiváló teljesítményével, gyorsaságával és első oldal elkészülési sebességével, valamint egy sor bővíthető jellemző és tartozék biztosításával kielégíti a munkacsoportok igényeit.
A munkacsoport igényeinek követésére tervezett nyomtató sorozat percenként maximum 43 oldal nyomtatási sebességgel, gyorsan elkészülő első oldallal, hatékony 460 MHz-es processzorral, nagy terhelhetőséggel és professzionális minőségű nyomatokkal fokozott hatékonyságát biztosít.

Annyira felhasználóbarát, hogy a végfelhasználók és az informatikai vezetők is értékelik magától értetődő négysoros grafikus kezelőpanelét, a HP intelligens nyomtatási technológiát** és a webes távkezelő eszközöket, amelyekkel ezeken a nyomtatókon egyszerű a konfigurálás, a hibaelhárítás és a karbantartás.

Csökkentheti a szükséges beavatkozásokat és a lehető legváltozatosabb lehetőségeket élvezheti a bővíthető jellemzőknek köszönhetően: különféle papírkezelő és feldolgozó tartozékok, iparágvezető belső hálózatkezelés*, rugalmas csatlakozási lehetőségek és CompactFlash megoldások.

Információk tömören

Hálózati használatra kész Alapkiépítésben
Nyomtatási sebesség, (fekete, normál minőség, A4) maximum 43 oldal per perc
Nyomtatási minőség (fekete, legjobb minőség) Legfeljebb 1200 x 1200 dpi
Duty cycle (monthly, A4) Legfeljebb 200 000
Kétoldalas nyomtatás beállításai Automatikus (alapkiépítésben)
Papírtálcák maximális száma 5
Maximális bemeneti kapacitás (lap) Legfeljebb 3100
Maximális kimeneti kapacitás (lap) Akár 800