Kifutott

HP LaserJet P4014dn

Növelje munkacsoport ja termelékenységét a 43 oldal/percet is elérő nyomtatási sebesség, az azonnali bekapcsolást biztosító technológia, az 540 MHz-es processzor és az adatok egyszerű megosztását lehetővé tévő Gigabit hálózatkezelési technológia1, valamint a kiegyensúlyozott nyomtatási minőséget biztosító fejlett tonertechnológia segítségével. A kezelőpanel ?Mutasd, hogyan? funkcióinak köszönhetően használata és karbantartása is kifejezetten könnyű. A HP Easy Printer szoftverrel egyszerűen kezelhető a nyomtató, illetve a kellékek. A többfunkciós HP nyomtatókazetták könnyen behelyezhetők és cserélhetők. A nyomtató teljesítményét és képességeit a bemeneti kapacitás 3600 lapra2 történő növelésével, valamint számos papírkezelési és befejezési kiegészítővel növelheti: például borítékadagoló, duplex egység3, gyűjtő, tűző/gyűjtő és ötrekeszes kimeneti gyűjtő hozzáadásával.

Megbízható, gyors és kedvező árú fekete-fehér nyomtatás munkacsoportja számára.

Növelje munkacsoport ja termelékenységét a 43 oldal/percet is elérő nyomtatási sebesség, az azonnali bekapcsolást biztosító technológia, az 540 MHz-es processzor és az adatok egyszerű megosztását lehetővé tévő Gigabit hálózatkezelési technológia1, valamint a kiegyensúlyozott nyomtatási minőséget biztosító fejlett tonertechnológia segítségével.

Ez az egyszerű, intuitív nyomtató kivételesen egyszerű használatot biztosít.

A kezelőpanel „Mutasd, hogyan” funkcióinak köszönhetően használata és karbantartása is kifejezetten könnyű. A HP Easy Printer szoftverrel egyszerűen kezelhető a nyomtató, illetve a kellékek. A többfunkciós HP nyomtatókazetták könnyen behelyezhetők és cserélhetők.

A nyomtató teljesítményét és képességeit vállalkozásának igényeivel párhuzamosan növelheti.

A nyomtató teljesítménye és képességei a bemeneti kapacitás 3600 lapra2 történő növelésével, valamint számos opcionális papírkezelési és gyűjtési kiegészítő, például borítékadagoló, kétoldalas egység, gyűjtő, tűző/gyűjtő és 5 rekeszes kimeneti gyűjtő hozzáadásával növelhető.
 

Információk tömören

Nyomtatási sebesség, (fekete, normál minőség, A4) Akár 43 oldal percenként
Akár 43 oldal percenként
Nyomtatási minőség (fekete, legjobb minőség) Max. 1200 x 1200 dpi
Max. 1200 x 1200 dpi
Javasolt havi lapkapacitás 3000-12000
3000-12000
Kihasználtság (havi, A4) Max. 175000 oldal
Max. 175000 oldal
Kétoldalas nyomtatás beállításai Automatikus (alapkiépítésben)
Papírtálcák maximális száma 6
Hálózati használatra kész Szokásos
Nyomtatási technológia Monokróm lézer
Első lap kinyomtatása (fekete, A4) < 8,5 mp (üzemkész üzemmódból)
Processzorsebesség 540 MHz