Kifutott

Canon MF4890dw

Canon i-SENSYS MF4890dw
A Wi-Fi és hálózati csatlakozású fekete-fehér lézeres multifunkciós készülék ideális a munka megosztására otthonában vagy az irodában. Az egyszerűen használható automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás és beolvasás megnöveli a hatékonyságot.

  •     Wi-Fi és hálózati csatlakozású fekete-fehér lézeres multifunkciós készülék
  •     25 lap/perces fekete-fehér lézernyomtatási és másolási sebesség
  •     Automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás és lapolvasás
  •     Döntött kijelző és egygombos megoldások
  •     Idő- és pénztakarékos piacvezető energiahatékonyság
  •     Csendes üzemmód


Magasabb szintű csatlakoztathatóság az egyszerű megosztáshoz

Ez a kompakt és stílusos fekete-fehér multifunkciós készülék ideális a modern irodákban, mivel egy professzionális minőségű nyomtató, lapolvasó, másoló és fax többfunkciós kényelmét nyújtja, ahol minden funkciót úgy alakítottak ki, hogy azok zökkenőmentesen együttműködjenek egymással. A Wi-Fi és hálózati csatlakozású készülék hatékonyságnövelő funkciói egyszerűen megoszthatók az otthonában vagy az irodában, beleértve a közvetlenül számítógépre történő felhasználóbarát hálózati beolvasást is. A vezeték nélküli hálózathoz egyszerűen csatlakoztatható multifunkciós készülék a helytakarékos kialakítása révén gyakorlatilag bárhol elhelyezhető.

Gyors, kiváló minőségű eredmény

Nem kell várnia a professzionális kinézetű dokumentumokra, mivel a készülék 25 lap/perc sebességgel végez fekete-fehér lézernyomtatást és másolást. A kiemelkedően magas, 1200×600 dpi megnövelt felbontás biztosítja a lenyűgözően részletes dokumentumokat, a szöveg éles megjelenítésével és lágy szürkeárnyalatos grafikával.

Papír- és időtakarékos

Az 50 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagoló (DADF) lehetővé teszi a kétoldalas másolást és beolvasást. Növeli a hatékonyságot, mivel a kétoldalas dokumentumok egyetlen műveletben beolvashatók. Az automatikus kétoldalas nyomtatás kevesebb papírt igényel, így pénzt takarít meg.

Megnövelt hatékonyság

A sokoldalú, dönthető kijelző révén a i-SENSYS MF4890dw készüléket a saját munkamódszeréhez igazíthatja. A panelt beállíthatja függőlegesen, ha íróasztalon használja a készüléket, vagy beállíthatja úgy is, hogy felfelé nézzen, ha Ön inkább a készülék felett állva kíván dolgozni. A nagy LCD kijelzőről azonnal leolvashatja a szükséges információkat. A gyors, egygombos megoldások révén a beolvasási és másolási munkafolyamatokat még a kezdő felhasználók is egyszerűbben beállíthatják, így könnyebben lehet a beolvasott anyagot fájlba küldeni és papírt megtakarítani azzal, hogy több képet egy lapra másol.

Piacvezető energiahatékonyság

A Canon gyors első nyomat technológiájának köszönhetően úgy csökkentheti az energiaköltségeket, hogy az ne legyen hatással a teljesítményre. Ez a technológia biztosítja, hogy ne kelljen sokáig várni a dokumentumokra, mivel a készülék alvó üzemmód kilépve is gyorsan nyomtat. Alvó üzemmódban alacsony, mindössze 1,4 Watt a fogyasztása, így csökken a készülék környezetre tett káros hatása, valamint vezető TEC (energiafogyasztási) besorolást ért el.

Csendes üzemmód

Nagy munkaterhelés jellemezte környezetben a csendesen működés érdekében a Csendes üzemmód halkabb nyomtatást biztosít, hogy Ön zavartalanul dolgozhasson.

 

TÍPUS

A gép típusa Fekete-fehér multifunkciós lézerkészülék
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, beolvasás és fax