Kifutott

Canon iRAC351iF

Canon imageRUNNER ADVANCE C351iF

Kompakt és hatékony színes nyomtatás

A színes A4-es imageRUNNER ADVANCE nyomtató kiváló minőségű színes nyomtatást biztosít kis helyigény mellett. Az egyszerű integráció, biztonság és költségfelügyelet révén ideális a kis munkacsoportok számára

  •     Színes és fekete-fehér nyomtatás 35 lap/perc sebességgel
  •     Személyre szabható 17,8 cm-es, dönthető színes WVGA érintőképernyő
  •     2 300 lapos kapacitás alapfelszereltségben
  •     Nagy hatásfokú rögzítés, költségfelügyelet és integráció
  •     Fejlett biztonsági opciók
  •     Könnyen cserélhető fogyóeszközök
  •     Alacsony energiafogyasztás

Hatékony nyomtatás és információrögzítés

A leterhelt munkacsoportok és irodák számára készített imageRUNNER ADVANCE (iR-ADV) C351iF színes A4-es készülék, amely alapfelszereltségben 2 300 lapos kapacitással és 35 lap/perces nyomtatási sebességgel rendelkezik. A nagy, színes érintőképernyő, az intuitív menük és az intelligens felhasználó-hitelesítés egyedülálló személyre szabott élményt és egyszerű működtetést biztosít. A gyors színes beolvasás és a különböző formátumokba konvertálás lehetősége egyszerűvé varázsolja a dokumentumkezelést. A felhasználók professzionális tűzött dokumentumokat készíthetnek, míg a mobil munkavállalók egyszerűen elvégezhetik a dokumentumok nyomtatását vagy beolvasását mobilkészülékükről¹. Ez a készülék számos, a folyamatok teljes körű optimalizálása érdekében hatékony, nyomató- és információkezelő szoftverrel együtt kapható az intelligens MEAP és MEAP webes alkalmazáskörnyezetnek köszönhetően.
 

Adatok védelme és költségek felügyelete

Díjnyertes², intelligens felhasználóhitelesítés révén ellenőrizni lehet a felhasználói hozzáférést és jogokat, ugyanakkor tevékenység-nyomkövetési jelentések révén teljesen felügyelni lehet a készülék használatát. Egy sor standard és opcionális funkció érhető el a készülékhez, valamint a hálózati és dokumentumbiztonsággal kapcsolatban, amely révén az a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelel. A merevlemezen lévő feladatok biztonságos nyomtatása és törlése segíti az adatok védelmét. Az uniFLOW opció tovább növeli a hatékonyságot és biztonságot a nyomtatási feladatok átirányítása és az adatvesztés-megelőzés révén.
 

Hatékony integráció és kezelés

Dokumentumait rugalmasan kezelheti és megoszthatja, hiszen a készülék lehetővé teszi a hálózatokba és a vállalati megoldásokba történő zökkenőmentes integrációt, az erőforrás-megosztást más készülékekkel és a csatlakozást olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint például Google Drive. A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként, továbbá a nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezhető a karbantartás. Az iR-ADV C351iF alacsony karbantartást igénylő kialakítása a könnyen cserélhető fogyóeszközöknek köszönhetően biztosítja, hogy kevesebb állásidő következzen be.
 

Környezettudatosság

Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC*) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban mindössze 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. A készülék kiváló környezetvédelmi minősítéssel rendelkeznek, mivel megfelel a szigorú Blue Angel díjnak is. Ezen kívül az iR-ADV C351iF nyomtató bizonyos alkatrészei bio és újrahasznosított műanyagból készülnek, és túlteljesíti a legszigorúbb környezetvédelmi szabványokat.

    ¹ iPAD, iPhone, Android és Windows Phone 8 támogatása
    ² A Canon univerzális bejelentkezéskezelője kapta a BLI 2013. évi „Kiváló eredmény az innovációban” díját. Forrás: www.buyerslab.com
    * Jellemző átlagos energiafogyasztás. Az ENERGY STAR (www.eu-energystar.org) tesztelési módszere alapján