Kifutott

Canon iPR C6010VP

Canon iPR C6010VP. Digitális színes nyomtatá
Az imagePRESS C6010VP újabb lépést tett előre a digitális színes termelés terén. A többek között ofszetnyomat-megjelenésű és -tapintású képminőséget biztosító, nagy teljesítményű nyomdagép magasabb szintre emeli az termelési lehetőségeket.
 

Funkciók

  • Ofszetnyomat-megjelenésű és -tapintású képminőség
  • Innovatív technológia
  • Precíziós nyomtatás következetes eredménnyel
  • Maximális termelékenység akár 325 g/m2-es hordozón is
  • A kiváló megbízhatóság maximális nyereséget jelent
  • Sokoldalú kötészeti műveletek


További információk

Az utolérhetetlen hírnévre szert tett elődjére épülő színes digitális imagePRESS C6010VP ofszetnyomat-megjelenésű és -tapintású képminőséget biztosít.
A még magasabb nyomtatási minőséget, kiemelkedő kötészeti lehetőségeket és jelentős termelési kapacitást lehetővé tevő nyomdagép mind termelés, mind nyereség szempontjából vadonatúj lehetőségeket nyit.

Még magasabb minőség
Az új minőségi szabvány, az imagePRESS a számos technológiai fejlesztés összehangolása eredményeképpen jött létre. Az új Canon V-toner ultrafinom részecskemérete és olajmentes fixálási megoldása továbbfejlesztett képszabályozó technológiákkal egészül ki, melyek minden nyomathordozón biztosítják a fényesség optimális beállítását a kiváló végeredményhez.

Az előre meghatározható, pontos szín a Canon ARCDAT- (Advanced Image Control System, továbbfejlesztett képszabályozási rendszer) és új toner denzitás-stabilizáló technológiájának köszönhetően gyakorlatilag a teljes működés során garantált.

Páratlan gyorsaság és termelékenység
A nyomtatási sebesség 61 lap/perc - még akár 325 g/m2-es vastagságú vagy bevonattal ellátott nyomathordozók használatakor is. Legfeljebb 10 000 lap betöltését teszi lehetővé maximum 8 különböző forrásból. A Canon V-toner használatával ez 8 órányi megszakítás nélküli működést jelent.

Rengeteg időtakarékos, beépített kötészeti lehetőség - például ragasztókötés - áll rendelkezésre. És most, a nagyobb méretű nyomathordozók kezelési lehetőségének és az összetett kiadványok - például jelentések, kézikönyvek és brosúrák - nyújtotta nagyobb termelékenységnek köszönhetően az új gerinctűzős finiserrel további alkalmazásokkal bővítheti ki nyomtatási szolgáltatásait.

Nagy nyomtatási pontosság
A Canon intelligens regisztrációs technológiája (IRT) biztosítja a kivételes elő-hátoldali regisztrációs pontosságot. A speciális simítási eljárás (AST) javítja a nyomtatási minőséget szöveg és bonyolult grafika kombinációja esetén. A hatékony felbontási rendszer pedig intelligens képbeállítást készít a nyomatok szabad szemmel látható megjelenése alapján.

A speciális segédlevegős adagolórendszer az ultrahangos kettősbehúzás-felismerő rendszerrel biztosítja a magas szintű megbízhatóságot, amely észleli és a működés megszakítása nélkül elhárítja a többszörös adagolást.

Hatékony munkafolyamat-irányítás
Az imagePRESS C6010VP készülék működtetéséhez számos, nyomtatásvezérlő szerver áll rendelkezésre. Tökéletes könnyedséggel képesek a legösszetettebb feladatok elvégzésére is, statikus vagy változó adatokkal. Részletes rácsrabontás előtti és utáni jelentések(pre & post -flight) biztosítják a teljes megbízhatóságot a felhasználó számára.