Kifutott

Canon iPF8400SE

Canon iPF8400SE
Készítsen szemkápráztató plakátokat és jelenítsen meg írott anyagokat a hatszínű LUCIA EX pigmenttinták segítségével, amelyek által élénk, hosszan tartó eredményt kap.

  • Készítsen színpompás reklámtáblákat kiegészítő vörös tintával
  • Hosszantartó eredmények a hatszínű LUCIA EX pigmenttinták segítségével
  • Magas üzemidő a menet közben cserélhető tintapatronoknak köszönhetően
  • Készítsen kiemelkedő minőségű nyomatokat alacsonyabb működési költségek mellett
  • A hozzáadott értéket képviselő szoftver az alapfelszereltség része

Színpompás, szembetűnő színek

Lenyűgöző színek minden alkalommal a Canon hatszínű LUCIA EX tintarendszerével. A vörös tinta a szemkápráztató eredmény érdekében hűen adja vissza a piros és narancssárga színeket, így az iPF8400SE tökéletes választásnak bizonyul, ha nagy mennyiségű munkát lenyűgöző minőségben, igény szerint és alacsony üzemeltetési költséggel szeretne kinyomtatni.

Hatékony, hosszantartó eredmények

Legyen biztos benne, hogy reklámtáblája az idő múlásával sem veszít vizuális hatásából. A LUCIA EX pigmenttinta nagyszerűen használható számtalan papírtípushoz, így még tartósabb, költséghatékonyabb eredményt érhet el közép- és hosszútávon egyaránt.

Még gyorsabb nyomtatás, még nagyobb üzemidő

Vázlat üzemmódban még gyorsabb eredményt érhet el nagy sebességű, gazdaságos nyomtatással. A 330 ml-es és 700 ml-es tintatartályok az egész éjszakán át tartó nyomtatás során is megfelelő hatékonyságot biztosítanak. A kiegészítő tintatartályok akkor is ellátják a nyomtatót, ha a tinta kifogyott, így a nyomtatás megszakítása nélkül cserélheti ki a tartályokat.

Folyamatos megtakarítás

A nyomtató kialakítása mindig azokra a funkciókra összpontosít, amelyekre szüksége van, így pénzt és időt takaríthat meg. Hat tintájának köszönhetően az iPF8400SE működési költségei mindig alacsonyak maradnak, miközben folyamatosan kiváló minőségű eredmény születik és a nyomtató egész működése során pénzt takaríthat meg.

Tervezés tapasztalat nélkül

Készítsen könnyedén számtalan plakátot és ábrát azonnal az iPF8400SE nagyszerű plakátmegoldásai segítségével. A PosterArtist Lite még a kezdő felhasználók számára is lehetővé teszi mutatósabb plakátok gyakorlatilag pillanatok alatt történő elkészítését az alapfelszereltség részét képező automatikus színkorrekciónak és a háttér elmozdítása eszköznek köszönhetően. Ha ismerősebb felhasználói felületet szeretne, a Microsoft Office csomaghoz tartozó beépülő nyomtatási modul segítségével Microsoft Word, PowerPoint vagy Excel alkalmazásban készített poszterméretű dokumentumokat és ábrákat is kinyomtathat.

Közvetlen fájlnyomtatás és fájlmegosztás a felhőben

Fokozza hatékonyságát és korszerűsítse plakátjait, valamint nyomtatási munkafolyamatait az imagePROGRAF Direct Print & Share szoftverrel, amelynek segítségével PDF/TIF/JPEG formátumú fájlokat közvetlenül nyomtathat alkalmazás vagy nyomtató-illesztőprogram használata nélkül. A felhőalapú támogatás lehetővé teszi fájlok fel- és letöltését, így azonnal megoszthatja őket más helyekkel és számos weboldallal, valamint egyszerű hozzáférést biztosít akár mobilkészülékekről is.

TECHNOLÓGIA

Nyomtató típusa 6 színű – 44”/117,6 mm
Nyomtatási technológia Canon Bubblejet on Demand 6 színű, integrált típus (1 nyomtatófej, nyomtatófejenként 6 chip)
Fúvókák száma 2560 fúvóka×6 szín, 1 nyomtatófej
Nyomtatási felbontás 2400×1200 dpi
Fúvókák 2×1200 dpi
Vonalpontosság ±0,1 % vagy kevesebb
Tintacseppek mérete 4 pikoliter
Tintakapacitás Csomagban lévő kezdő tinta: 90 ml
Vásárolható tinta: 130 ml/300 ml
Tintatípus 6 színű pigmenttinta
(BK/MBK/C/M/Y/R)
Kompatibilis operációs rendszerek Windows: XP/Vista/7/8/Server 2003/2003 R2, Windows Server 2008 (32/64 bites),
Macintosh OSX 10.5.8-OS 10.9.x
Nyomtatónyelvek GARO (Graphic Arts language with Raster Operations)
Szabványos csatlakozófelületek Nagy sebességű USB 2.0
10/100 Base-T/TX Ethernet