Kifutott

Canon iPF780

Canon imagePROGRAF iPF780

A CAD/GIS piacon és a posztergyártók piacán tökéletes megoldást kínáló, nagy hatékonyágú 5 színű nyomtató.

Élvezze a minőséget és a hatékonyságot ezzel a gyors 36 hüvelykes, 5 színű nyomtatóval. Az új magenta tintának köszönhetően élesebb eredményt kap a CAD/GIS alkalmazásokban és poszterek esetén, miközben a 300 ml kapacitású tartályok biztosítják a leállás nélküli folyamatos nyomtatást.

  •     Nagy mennyiségű folyamatos nyomtatás
  •     Áramvonalas 36 hüvelykes készüléktest
  •     Gyorsabb nyomtatókocsi
  •     Tisztább minőségű CAD rajzok és HP-GL/2 kompatibilitás
  •     LUCIA 5 színű tintarendszer
  •     Új magenta tinta a szélesebb spektrumú színvisszaadásért
  •     130/300 ml-es cserélhető tintatartályok
  •     Direct Print & Share szoftver
  •     Felhő alapon is működik
  •     Számviteli eszközök

Hatékony működés

A hatékonyságot magasabb szintre emelheti a Canon legújabb 5 színű iPF780 nyomtatójával, amely vázlat üzemmódban egy A0-ás oldalt 41 másodperc alatt nyomtat ki. Növelje tovább a hatékonyságot a Direct Print & Share új, parancsikonból történő nyomtatás funkciója segítségével. Ezzel a segédprogrammal a felhasználók parancsikonokat hozhatnak létre a legtöbbet használt beállításaikhoz, majd a fájlokat a parancsikonokra húzva nyomtathatnak.
 

Kimagasló minőség és pontosság

A Canon 5 színű, festékalapú és pigmenttintarendszere a lehető legvékonyabb, legpontosabb vonalakat biztosítja. +/- 0,1%-os pontosság, valamint 0,02 mm-es minimális vonalvastagság biztosítja a precizitást. Az iPF780 új összetételű, minden eddiginél szélesebb spektrumot lefedő magenta tintájával élénkebbé válnak a CAD és GIS rajzok, a poszterek és a POS anyagok vörös szövegét vagy képeit pedig szintén jobb minőségben nyomtatja ki a készülék.
 

Több tinta, kevesebb állásidő

Az iPF780 a használat gyakoriságától függően cserélhető nagy kapacitású 130/300 ml-es tintatartályaival segíti elő a nagy mennyiségű folyamatos nyomtatást. Így a tintaegységenkénti költség csökkentésével a teljes tulajdonlási költség is csökkenhet. A menet közbeni tintacsere funkciónak köszönhetően nyomtatás közben cserélhetőek a tintatartályok, ami nagy példányszámú nyomtatás esetén is folyamatos üzemet biztosít.
 

Felhő alapon is működik

Fokozza hatékonyságát és korszerűsítse nyomtatási munkafolyamatait a imagePROGRAF Direct Print & Share segítségével, amellyel rengeteg fájltípust kinyomtathat anélkül, hogy más alkalmazásra is szükség lenne. A PosterArtist integrációján túl a megoldás fájlok fel- és letöltését is lehetővé teszi az azonnali megosztás végett, és mobileszközök esetén is egyszerű hozzáférés biztosít. iPad alkalmazásból történő nyomtatás szintén lehetséges*.
 

Gazdaságos, hatékony működés

A beépített Állapotfigyelővel egyszerűbben kezelheti nyomtatási költségeit. Az Állapotfigyelő számviteli funkciója gyűjti a nyomtatási feladatnaplókat, és automatikusan kiszámítja a feladatokra vagy időszakokra lebontott költségeket. A készüléken kiválasztható a gazdaságos üzemmód, melynek alkalmazásakor kevesebb tinta fogy: ez ideális vázlatok nyomtatásakor.
 

Áramvonalas kivitel

A funkciókban gazdag, de lábnyomát tekintve kicsi Canon iPF780 áramvonalas 36 hüvelykes készülékteste jobb helykihasználást biztosít. Helytakarékos jellege miatt tökéletes megoldás olyan vállalatoknak, ahol a cél a nagy hatékonyság elérése nagy méretek nélkül.
 

Teljesíti a legmagasabb elvárásokat is

A HP-GL/2 és HP-RTL formátummal kompatibilis iPF780 készüléken paletta- és tollbeállítások is megadhatók a CAD-munkafolyamatokhoz. A mellékelt szoftver optimalizált illesztőprogramot tartalmaz AutoCAD rendszerhez, valamint egy beépülő modult a Microsoft Office csomaghoz, amellyel közvetlenül nyomtathat a Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokból.

TECHNOLÓGIA

Nyomtató típusa 5 színű – 36”/914,4 mm
Nyomtatási technológia Canon Inkjet on Demand, 6 színű, integrált típus
(1 nyomtatófej, 6 chip nyomtatófejenként)
Fúvókák száma Összesen: 15 360 MBK: 5120 fúvóka
C, M, Y, BK: 2560 fúvóka színenként
Nyomtatási felbontás 2400×1200 dpi
Fúvókatávolság 1200 dpi ×2
Garantált minimális vonalszélesség 0,02 mm
Vonalpontosság ±0,1% vagy kevesebb
Tintacseppek mérete 4 pikoliter színenként
Tintakapacitás Csomagban lévő induló tinta: 90 ml (MBK esetében: 130 ml)
Értékesített tinta: 130 ml és 300 ml
Tintatípus Festék- és pigmentalapú reaktív tinta
Festék: cián, magenta, sárga, fekete
Pigment tinta: matt fekete
Kompatibilis operációs rendszerek 32 bit – Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 Windows Server 2003/2003R2, Windows Server 2008
64 bit – Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2003/2003R2, Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2 Mac: OSX – 10.6.8 vagy újabb verzió, OS10.9.x
Nyomtatónyelvek GARO (Graphic Arts language with Raster Operations)
HP-GL/2, HP RTL
Szabványos csatlakozófelületek Nagy sebességű USB 2.0
10/100/1000 Base-T/TX Ethernet