Kifutott

Canon iPF6400SE

Canon imagePROGRAF iPF6400SE
Készítsen szemkápráztató plakátokat és jelenítsen meg írott anyagokat a kompakt nyomtatóval, amely bármely méretű vállalkozáshoz ideális választás. Hatszínű LUCIA EX pigmenttinták vörös tintával az élénk, hosszantartó eredményekért

  • Készítsen színpompás reklámtáblákat, kiegészítő vörös tintával
  • Hosszantartó eredmények a hatszínű LUCIA EX pigmenttinták segítségével
  • Magas üzemidő a menet közben cserélhető tintapatronoknak köszönhetően
  • Készítsen kiemelkedő minőségű nyomatokat alacsonyabb működési költségek mellett
  • A hozzáadott értéket képviselő szoftver, az alapfelszereltség része

Színpompás, szemkápráztató színek

Lenyűgöző színek minden alkalommal a hatszínű LUCIA EX tintarendszerrel. A vörös tinta hűen adja vissza a piros és narancssárga színeket, házon belüli plakátjaihoz és POS hirdetéseihez, így az iPF6400SE tökéletes választásnak bizonyul olyan kereskedők számára, akik igény szerint és alacsony üzemeltetési költséggel szeretnének nyomtatni.

Tartós eredmények hosszútávon

Legyen biztos benne, hogy reklámtáblája az idő múlásával sem veszít vonzerejéből. A LUCIA EX pigmenttinta nagyszerűen használható számtalan papírtípushoz, így tartós, költséghatékony eredményt érhet el közép- és hosszútávon egyaránt.

Gyorsabb nyomtatás, kevesebb állásidő

Vázlat üzemmódban még gyorsabb eredményt érhet el nagy sebességű, gazdaságos nyomtatással. A 130 ml-es és 300 ml-es tintatartályok nagy példányszámú nyomtatás esetén is megfelelő hatékonyságot biztosítanak. A kiegészítő tintatartályok akkor is ellátják a nyomtatót, ha a tinta kifogyott, így a nyomtatás megszakítása nélkül cserélheti ki a tartályokat.

Egyszerű beüzemelés és karbantartás

Funkciógazdag, de kis helyigényű, kompakt kialakításának köszönhetően helytakarékos. Az iPF6400SE áramvonalas méretezésből adódóan ideális kevés hellyel rendelkező kiskereskedések vagy irodák számára.

Folyamatos megtakarítás

A nyomtató kialakítása mindig azokra a funkciókra összpontosít, amelyekre szüksége van, így pénzt és időt takaríthat meg. Hat tintájának köszönhetően az iPF6400SE működési költségei mindig alacsonyak maradnak, miközben folyamatosan kiváló minőségű eredmény születik és a nyomtató egész működése során pénzt takaríthat meg.

Tervezés tapasztalat nélkül

Készítsen könnyedén számtalan plakátot és ábrát azonnal az iPF6400SE nagyszerű plakátmegoldásai segítségével. A PosterArtist Lite még a kezdő felhasználók számára is lehetővé teszi mutatósabb plakátok gyakorlatilag pillanatok alatt történő elkészítését. az alapfelszereltség részét képező automatikus színkorrekciónak és a háttér mozgatás eszköznek köszönhetően. Ha ismerősebb felhasználói felületet szeretne, a Microsoft Office csomaghoz tartozó beépülő nyomtatási modul segítségével Microsoft Word, PowerPoint vagy Excel alkalmazásban készített poszterméretű dokumentumokat és ábrákat is kinyomtathat.

Közvetlen fájlnyomtatás és fájlmegosztás a felhőben

Fokozza hatékonyságát és korszerűsítse nyomtatási munkafolyamatait az imagePROGRAF Direct Print & Share szoftverrel, amelynek segítségével PDF/TIF/JPEG formátumú fájlokat közvetlenül nyomtathat alkalmazás vagy nyomtató-illesztőprogram használata nélkül. A felhőalapú támogatás lehetővé teszi fájlok fel- és letöltését, így azonnal megoszthatja őket más helyekkel és számos weboldallal, valamint egyszerű hozzáférést biztosít akár mobilkészülékekről is.
 

TECHNOLÓGIA

Nyomtató típusa 6 színű – 24”/609,6 mm
Nyomtatási technológia Canon Bubblejet on Demand 6 színű, integrált típus (1 nyomtatófej, nyomtatófejenként 6 chip)
Fúvókák száma 2560 fúvóka×6 szín, 1 nyomtatófej
Nyomtatási felbontás 2400×1200 dpi
Fúvókák 2×1200 dpi
Vonalpontosság ±0,1 % vagy kevesebb
Tintacseppek mérete 4 pikoliter
Tintakapacitás Csomagban lévő kezdő tinta: 90 ml
Vásárolható tinta: 130 ml/300 ml
Tintatípus 6 színű pigmenttinta
(BK/MBK/C/M/Y/R)
Kompatibilis operációs rendszerek Windows: XP/Vista/7/8/Server 2003/2003 R2, Windows Server 2008 (32/64 bites),
Macintosh OSX 10.5.8-OS 10.9.x
Nyomtatónyelvek GARO (Graphic Arts language with Raster Operations)
Szabványos csatlakozófelületek Nagy sebességű USB 2.0
10/100 Base-T/TX Ethernet