Kifutott

Canon i-SENSYS LBP6030

Canon LBP6030
Gyors, kompakt és energiahatékony fekete-fehér lézernyomtató.
Megfizethető, helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató személyi vagy kis irodai használatra tervezve. Csendes, megbízható és különösen energiahatékony, kis energiafogyasztású készülék, amely gyorsan biztosít kiváló minőségű nyomatokat.

  •     Megfizethető, fekete-fehér lézernyomtató – ideális kis és otthoni irodák számára
  •     Gyors és kiváló minőségű fekete-fehér nyomatok percenként 18 oldalas sebességgel
  •     A Gyors első nyomat funkcióval nem kell várni a dokumentumok nyomtatására
  •     Elegáns és helytakarékos kialakítás a még jobb asztali megoldásokért
  •     Élvezze a kiemelkedő energiahatékonyságot

Helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató

Ez az íróasztalon kényelmesen elhelyezhető, gyors, kompakt és megfizethető fekete-fehér lézernyomtató tökéletesen alkalmas személyi és kis irodai használatra. A kihúzható papírtálcafedélnek köszönhetően az elegáns és helytakarékos készülék mérete mindössze 364×249×198 mm (szé×mé×ma).
 

Gyors és hatékony teljesítmény

Az i-SENSYS LBP6030 készülék azonnal működésbe lép, amikor Önnek szüksége van rá a Canon Gyors első nyomat technológiáinak köszönhetően, amelyek biztosítják a készülék alvó módból való gyors helyreállását. Mivel az első nyomat elkészültének ideje (FPOT) mindössze 7,8 mp, a lézernyomtatási sebesség pedig professzionális szintű, 18 oldal percenként, nem kell várakozni a nyomatok elkészültére – így Ön azonnal visszatérhet fontos feladataihoz.

Kivételes lézerminőség

Élvezze a lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb grafikát az akár 2400×600 dpi nyomtatási felbontásnak és az automatikus képjavító funkciónak köszönhetően. A Canon MS (Magnetic Spherical) tonert kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson.

Energiatakarékos

A Canon „On demand fixing” technológiájának köszönhetően ez az energiahatékony nyomtató alvó üzemmódban mindössze 0,8 W-ot fogyaszt, és gyakorlatilag nincs szüksége bemelegedési időre. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni, ami csökkenti az energiaköltségeket, és még nagyobb mértékben mérsékli a környezetre gyakorolt hatást.
 

Csendes működés

A Canon motorjának köszönhetően az i-SENSYS LBP6030 készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így Ön zavartalanul végezheti munkáját.
 

Minden-az-egyben kazetta

Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét, és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. Az eredeti – a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket is magában foglaló – Canon lézerkazetta másodpercek alatt, minden gond nélkül kicserélhető.

NYOMTATÓMŰ

Nyomtatási sebesség 18 lap/perc fekete-fehér (A4)1
Nyomtatási módszer Fekete-fehér lézersugaras nyomtatás
Nyomtatási minőség Max. 2400×600 dpi felbontás automatikus képfinomítással
Nyomtatási felbontás Max. 600×600 dpi
Bemelegedési idő kb. 1 mp alvó állapotból
10 másodperc vagy kevesebb a bekapcsolástól
Első oldal elkészülési ideje kb. 7,8 másodperc vagy kevesebb
Terhelhetőség Maximum 5000 oldal/hónap
Nyomtatási margók 5 mm felül, alul, bal és jobb oldalon