Kifutott

Canon FAX-JX510P

A szuper G3 technológiájú JX510P készülék gyors és teljes körű funkciókkal rendelkező fax, telefon és digitális üzenetrögzítő számítógépről történő nyomtatási lehetőséggel és felhasználóbarát kialakítással.

Funkciók

  • Super G3 tintasugaras fax, telefon és üzenetrögzítő
  • Különlegesen jó minőségű képfeldolgozás
  • FINE nyomtatókazetta
  • 9 egygombos, 100 kódolt gyorstárcsázás
  • 120 oldalas faxmemória
  • 600 x 600 dpi felbontású nyomtatási minőség
  • Fekete-fehér nyomtatás személyi számítógépről USB-n keresztül
  • Lézeres nyomtatási sebesség – 5,5 kép/perc (fekete-fehér)*

Megoldás a gyors faxolásra, telefonálásra, másolásra, nyomtatásra és üzenetrögzítésre.


Szuper G3 tintasugaras faxolás
Gyors, hatékony faxküldés az JX510P készülék szuper G3 modemmel, amely oldalanként 3 másodperc sebességgel küldi a faxokat.

Használja ki az idő- és költségtakarékos funkciókat: a hívófél-azonosítás és a nemkívánatos faxok szűrése jóvoltából szabályozhatja a bejövő üzeneteket, kiszűrheti a levélszemetet, és kevesebb tinta és papír fogy. A biztonságos tárcsázással meggyőződhet róla, hogy a dokumentumok a megfelelő célhelyre kerülnek.

Telefon és üzenetrögzítő
A beépített telefonos kézibeszélővel és digitális üzenetrögzítővel felszerelt készülék az üzleti kommunikáció minden elemét lebonyolítja. Mivel egyetlen készülék szolgál a hívások, a faxok és az üzenetek kezelésére, helyet takaríthat meg.

A digitális üzenetrögzítő max. 30 percnyi hívás, vagyis nagyjából 50 üzenet mentésére képes.

Különlegesen jó minőségű (UHQ) képfeldolgozás
A különlegesen jó minőségű (UHQ) képfeldolgozó technológia 256 szürkeárnyalattal biztosítja az ábrák, fényképek és dokumentumok valósághű visszaadását, így a fogadó félnél is a lehető legtisztább eredmény várható.

FINE kazetta
A Canon FINE kazettás technológiája biztosítja a remek fekete-fehér nyomatok és élesen olvasható dokumentumok készítését. A készülék a PG-40 kazettákkal (egy darab tartozék) kompatibilis valamint az opcionális PG-50 kazettákkal is, melyekkel az üzemeltetési költsége kisebb, és ritkábban kell cserélni a kazettákat.

9 egygombos és 100 kódolt gyorstárcsázás
9 rendszeresen hívott számot tárolhat el egygombos gyorstárcsázásként. További 100 szám kódolt gyorstárcsázásként menthető, így nem kell minden alkalommal utánanézni a számnak, és tárcsázni azt. A gyorstárcsázási számok a panel közepén elhelyezett, kényelmesen elérhető többfunkciós nyílgombról érhetők el.

A késleltetett adással vagy körözvényadással bármikor, bármit, bárhonnan elküldhet egyszerre akár 110 célhelyre.

120 oldalas faxmemória
A 120 oldalas faxmemória akkor is tárolja a bejövő faxokat, ha a készülékből kifogyna a papír.

20 lapos automatikus dokumentumadagoló
Nem kell állandóan ott állni a faxkészüléknél. A 20 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) felhasználói beavatkozás nélkül oldalanként automatikusan adagolja a nagyméretű dokumentumokat.

Fekete-fehér nyomtatás a számítógépről 600 x 600 dpi felbontással
A JX510P készülék tintasugaras nyomtatóként is használható, ha USB-kábelen keresztül számítógépre csatlakoztatja. A 600 x 600 dpi felbontás bármilyen dokumentum (például foglalás, utasítás, grafikus elem vagy kép) esetén elegendő az 5,5 kép/perces sebességű éles, pontos fekete-fehér nyomtatáshoz.**

Típus

Típus Hagyományos faxkészülék telefonos kézibeszélővel
Kompatibilitás Group 3
Távközlési hálózat PSTN
Nyomtatási technológia Tintasugaras nyomtatás
Lapolvasó típusa Lapadagolás