Fekete

Canon iRA6575i

Canon imageRUNNER ADVANCE 6575i
Nagy teljesítményű multifunkciós nyomtató, amely kiváló minőségű fekete-fehér nyomatokat állít elő nagy nyomtatási sebességgel, és így ideális leterhelt irodák számára. Az imageRUNNER ADVANCE 6575i hatékonyságot, jobb dokumentumkezelis munkafolyamatokat, valamint egyszerű csatlakozási lehetőséget és irányíthatóságot kínál. Canon iRA 6575i
 

  • Nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés, tárolás és opcionális fax funkció
  • Fekete-fehér nyomatok 75 lap/perc sebességgel
  • Testre szabható, 25,6cm-es, színes WVGA okostelefon-szerű érintőképernyő
  • Akár 7700 lapos papírkapacitás és rugalmas médiakezelés
  • Nagy teljesítményű, beépített kiadási és kivitelezési funkciók
  • Intelligens dokumentumrögzítési és -kezelési folyamatok
  • Fejlett biztonsági opciók
  • Egyszerű készülék- és flottafelügyelet
  • Alacsony energiafogyasztás

Kézben tartott költségek

Az imageRUNNER ADVANCE 6575i nyomtatót úgy alakítottuk ki, hogy megoldja a vállalkozások nyomtatással kapcsolatos különböző költségeinek problémáit, a berendezésre és a fogyóeszközökre vonatkozó közvetlen költségektől kezdve a nehezebben követhető, de ugyanolyan fontos, eszközadminisztrációra, informatikai támogatásra, és a dokumentumok létrehozásához, kinyomtatásához és megosztásához szükséges felhasználói időre és erőfeszítésre vonatkozó forrásigényekig.

A moduláris felépítés lehetővé teszi befektetése optimalizálását azáltal, hogy a készüléket a követelményeinek megfelelően konfigurálja. Ellenőrizheti a felhasználói hozzáférést és jogokat, a tevékenység-nyomkövetési jelentések révén pedig készülékenként és felhasználónként felügyelheti a használatot. A költségek további felügyelete érdekében nyomtatási irányelvek felállításával korlátozhatja a felhasználók adott funkciókhoz való hozzáférését. A uniFLOW és hasonló dokumentumkezelő megoldásokkal való szoros integráció nagyobb megtakarítást eredményez a költségelszámolásnak és -fedezetnek köszönhetően.

A hatékony eszközkezelő eszközök csökkentik nyomtatóparkja adminisztratív terheit, míg a díjnyertes* kiadványszerkesztési funkciók lehetővé teszik a végfelhasználó számára a dokumentumok gyors összerendezését és véglegesítését, ami hatékony dokumentumlétrehozást és -kiadást eredményez. Ezek a lehetőségek mind hozzájárulnak a költségek és az idő csökkentéséhez.

A bizalmas információk biztonsága

A biztonságmegerősítési irányelveket és beállításokat egyetlen helyen egyszerűen beállíthatja, kezelheti és alkalmazhatja, például letilthatja az USB-portokat, illetve minden felhasználóra bevezetheti a biztonságos nyomtatást. A jogosulatlan felhasználás megelőzésére kontrollálhatja a berendezéshez való hozzáférést, sőt, a nagyobb biztonság érdekében felhasználónként korlátozhatja a funkciókat. A biztonságos nyomtatás, a postafiók, valamint a feladatok biztonsági törlése és a teljes merevlemez-titkosítási funkciók alaptartozékként rendelkezésre állnak a dokumentumok bizalmas elérésének biztosítására. IP- és MAC-cím szűrő védi a hálózatát, míg az IPSec biztosítja az információk átadását a készülékei között.

Egy sor opcionális funkció, hálózati és dokumentumbiztonsági beállítás lehetővé teszi a legszigorúbb szabványoknak történő megfelelést, beleértve az információbiztonság minden területét. A uniFLOW biztonságos My Print Anywhere nyomtatási opciója, valamint a nyomatok, másolatok és beolvasások adatvesztés-megelőzési funkciója tovább növeli a hatékonyságot és a biztonságot.

Hatékony eszközkezelés

Az ipari szabványok, például a Genuine Adobe PostScript és a PCL natív támogatása gondoskodik a hálózatokkal és a vállalati megoldásokkal való zökkenőmentes integrációról. Az imageRUNNER ADVANCE portfólió által biztosított következetes működtetés és kezelés, az eszköz és a nyomtatópark felügyeletére és adminisztrációjára vonatkozó központosított lehetőségek széles skálája, mint az automatikus számlálóleolvasás és fogyóeszköz kezelés, valamint az eszközök és nyomtatóparkok helyszíni telepítés előtti konfigurálásának lehetősége mind segítenek az informatikai erőforrásokra nehezedő terhek csökkentésében.

A telepítését követően hatékonyan konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön, akár egy nagyobb flotta részeként.

Megbízható minőségű nyomatok

Az imageRUNNER ADVANCE 6575i robusztus kialakításának és motorjának, valamint 7700 lapos papírkapacitásának köszönhetően lehetővé teszi a nagy munkamennyiségek egyszerű feldolgozását. A nagy nyomtatási sebességnek, a speciális szürkeárnyalatos funkcióknak és a sokoldalú kiviteli lehetőségeknek köszönhetően, amelyek időről időre kiváló és megbízható eredményeket biztosítanak, a berendezés tökéletesen megfelel a nagy leterheltségű munkacsoportok követelményeinek.

A Canon távoli eszközeinek diagnosztikai és segítségnyújtási funkcióival szolgáltatója proaktív és gyors karbantartást és támogatást tud biztosítani, ami garantálja a készülék zavartalan működését és maximális megtérülését.

A dokumentumkezelési munkafolyamatok egyszerűsítése

Az érzékeny, nagy, színes érintőképernyő, az okostelefonoknál elterjedt pöccintéses és csípéses funkciókkal, intuitív menükkel és a felhasználó-specifikus munkaterület személyre szabással történő létrehozásának lehetőségével egyszerű műveleteken keresztül nyújt egyedi felhasználói élményt. A beépített útmutató és terméktámogatási videók segítenek az alapvető karbantartásban a működési idő maximalizálása érdekében. A nagy teljesítményű rögzítési képességgel időt takaríthat meg: dokumentumok egymenetes kétoldalas beolvasása akár 200 kép/perc sebességgel.

Egy sor intelligens funkció segíti a dokumentumkezelési munkafolyamatok racionalizálását és a produktivitás maximalizálását, mint a mozgásérzékelő technológia, amely felébreszti a készüléket alvó üzemmódból, és ezáltal csökkenti az észlelt várakozási időt, míg a hordozókezelési lehetőségek, mint az üres oldalak kihagyása és a többlapos behúzás érzékelése segítenek a hatékony beolvasásban. A gyors beolvasásnak, a kereshető PDF szabványos támogatásának és a digitális újrafelhasználásra alkalmas formátumok széles körére (például Office Open XML PowerPoint és Word) való átalakíthatóságnak köszönhetően a dokumentumok könnyedén rögzíthetők. Az intelligens MEAP és MEAP webes alkalmazás platformnak köszönhetően számos hatékony nyomató- és információkezelő szoftverrel integrálható a folyamatok teljes körű optimalizálása érdekében.

A rugalmas mobil munkavégzésre szolgáló megoldások és az ipari szabványok támogatása, a beágyazott Wi-Fi funkciókkal és a Near Field Communication (kis hatótávolságú kommunikáció) lehetőséggel együtt használva megkönnyítik a mobil dolgozók számára a mobileszközökről történő nyomtatást és beolvasást. Az imageRUNNER ADVANCE 6575i jóformán minden okoskészülékkel együttműködik, amely támogatja az olyan elterjedt alkalmazásokat, mint a Google Cloud Print és a Mopria, valamint közvetlenül kapcsolódni tud egy sor felhőalapú szolgáltatáshoz.

Az imageRUNNER ADVANCE 6575i fejlett dokumentumkiviteli lehetőségeket nyújt, ilyen például a tűzés, a füzetnyomtatás, a dokumentumbeillesztés, a papírlyukasztás és a C-/Z-hajtás. Ez a Canon iW Desktop kiadványszerkesztő szoftverrel párosítva kiváló minőségű, professzionális megjelenésű dokumentumok egyszerű létrehozását és előállítását teszi lehetővé, házon belül. Az új, igény szerinti tűzés minden eddiginél könnyebb kivitelezésről gondoskodik.

Környezettudatos magatartás

Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC**) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban 0,9 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. A különböző technológiák, beleértve az „On demand fixing” technológiát, a mozgásérzékelőket, a távoli és ütemezett leállítási funkciókat, valamint a csendes utófeldolgozó berendezéseket, javítják a munkakörnyezetet, és elősegítik az energiahatékonyságot. Az imageRUNNER ADVANCE 6575i készítése során bizonyos alkatrészeihez bio- és újrahasznosított műanyagot használtak, ezen felül az új gazdaságos tűző fémkapcsok nélkül végzi a papírok kötését, ezzel is csökkentve a hulladékot.

 

KÉSZÜLÉK

A készülék típusa Fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató
Alapfunkciók Nyomtatás, másolás**, beolvasás**, küldés**, tárolás és opcionális fax** funkció
Processzor sebessége Canon Dual egyedi processzor (megosztott)
Vezérlőpult 25,6 cm (10,1") TFT LCD WSVGA színes érintőpanel
Memória Alap: 3,0 GB RAM
Merevlemez Alap: 250 GB, maximum: 1 TB
Tükröző merevlemez Opcionálisan 250 GB, 1 TB, módszer: Raid**
Csatlakozótípusok HÁLÓZAT – Alap: 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n); opcionális: NFC
EGYÉB – Normál: USB 2.0 (Host) × 2 port, USB 3.0 (Host) × 1 port, USB 2.0 (eszköz) × 1 port; opcionális: soros interfész, másolásvezérlési interfész
Papírbemenet (normál) 2 db 1500 lapos kazetta + 2 db 550 lapos kazetta (80 g/m2)
100 lapos többfunkciós tálca (80 g/m2)
Papírbemenet (opcionális) További 3500 lap (C1 LITE POD-TARTÓ vagy E1 PAPÍRTARTÓ EGYSÉG)
Maximális papírbemeneti kapacitás 7700 lap (80 g/m2)
Papírkiadási kapacitás Másolótálcával: 250 lap (A4, 80 g/m2). Eltolótálcával: 500 lap (A4, 80 g/m2). Külső finiserekkel: Max. 3500 lap (A4, 80 g/m2).
Befejező lehetőségek Leválogatás, csoportosítás, ofszet nyomtatás
Külső finiserrel: tűző finiser, gerinctűzés, lyukasztás, beillesztés, C- és Z-hajtás
Bal/jobb felső kazetták (1/2): Vékony papír, normál papír, újrapapír, színes papír, nehéz papír, lyukasztott papír, fejléces papír, rajzpapír
Normál méret: A4, B5
Alsó kazetták (3/4): Vékony papír, normál papír, újrapapír, színes papír, nehéz papír, lyukasztott papír, fejléces papír, rajzpapír, füllel ellátott papír*.
*A füllel ellátott papír a 3. és 4. kazettából adagolható, ha az opcionális B1 ADAGOLÓTARTOZÉK telepítve van.
Normál méret: A3, A4, A4R, A5R, B5, B5R
Egyéni méret: 139,7×182 mm – 297×431,8 mm
Többfunkciós tálca: Vékony papír, normál papír, újrapapír, színes papír, nehéz papír, lyukasztott papír, rajzpapír, fólia, matricák, fejléces papír, füllel ellátott papír, pauszpapír1
Normál méret: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R
Egyéni méret: 100×148 mm – 297×431,8 mm
Egyedi méret: 100×182,2 mm – 297×431,8 mm
52–256 g/m2
Támogatott nyomathordozók, folytatás C1 LITE POD-TARTÓ: vékony papír, normál papír, újrapapír, színes papír, nehéz papír, lyukasztott papír, fejléces papír, rajzpapír, fólia, matricák, füllel ellátott papír
E1 PAPÍRTARTÓ EGYSÉG: vékony papír, normál papír, újrapapír, színes papír, nehéz papír, lyukasztott papír, fejléces papír, rajzpapír
C1 LITE POD-TARTÓ: A3, A4, A4R, A5R és egyéni méret (139,7×182 mm – 297×431,8 mm)
E1 PAPÍRTARTÓ EGYSÉG: A4
Papírkazetták: 52–220 g/m2
Kétoldalas: 52–220 g/m2
Bemelegedési idő Bekapcsolástól: legfeljebb 30 másodperc
Alvó üzemmódból: legfeljebb 30 másodperc
Gyorsindítás üzemmódból: 4 másodperc1
Méretek (ma × szé × mé) 670×779×1220 mm
Telepítéshez szükséges hely (ma × szé × mé) 1362×1353 mm (alap: csak többfunkciós tálca + kazetták kihúzva + másolótálca)
2407×1353 mm (teljesen konfigurált: része füzetfiniser + A3-as papírtartó + beillesztő- és hajtogatóegység + lyukasztóegység + kazetták kihúzva)
2381×1353 mm (teljesen konfigurált: része füzetfiniser + A3-as
papírtartó + beillesztő- és hajtogatóegység + lyukasztóegység + kazetták kihúzva)
Tömeg Kb. 234 kg1