Dokumentum scanner

Canon DR-M160

Canon DR-M160
Az imageFORMULA DR-M160 az asztali lapolvasók kategóriáján belül élen jár a termelékenység növelésében. Robusztus kialakításával, nagy sebességével és a hordozók megbízható kezelésével ideális nagy mennyiségű papír beolvasására.
 

Funkciók

  • Akár 60 lap/perces, kiemelkedő sebességű színes lapolvasás
  • Robusztus kialakítás akár napi 7000 oldal beolvasásához
  • Kompakt kialakítás és magas termelékenység
  • Kiemelkedően megbízható papírkezelés megismételt papírszétválasztással

Hatékony, ultrakompakt asztali lapolvasó, mely megbízhatóan működik nagy mennyiségű papír beolvasásakor is.

Gyors beolvasás nagy papírmennyiséget kezelő munka környezetben
Az OCR-feldolgozáshoz ideális, 300 dpi felbontás mellett akár 60 lap/perces vagy 120 kép/perces sebességű lapolvasási sebességével a DR-M160 magas minőségű lapolvasási megoldást nyújt a legnehezebb körülmények között is

Robusztus kialakítás a gyors munkavégzéshez
A robusztus kialakítású berendezés 60 lapos adagolójába kevert dokumentumkötegek is tölthetők, ami megnöveli a munkacsoport termelékenységét. A DR-M160 különösen megbízható adagolást és papírszétválasztást biztosít még eltérő hordozótípusok esetén is, legyen szó vékony vagy vastag lapokról, dombornyomásos kártyákról vagy akár három méter hosszú dokumentumokról. A naponta akár 7000 lapolvasásra is képes DR-M160 intenzív igénybevételre tervezett papíradagoló görgői és masszív papírszállító rendszere révén különösen tartós és nagy teherbírású.

Problémamentes papírkezelés
A lapolvasó papírszétválasztást újból elvégző egyedi rendszere automatikusan újratölti a dokumentumokat a ritkán előforduló kettős behúzás esetén, így minimálisra csökkenti a felhasználói beavatkozások számát. A kettősbehúzás-feloldó gomb használatával az észlelt kettős behúzás egyszerűen figyelmen kívül hagyható, és a beolvasás folytatható.

Intuitív tartozék szoftverek az egyszerű használathoz
Az imageFORMULA DR-M160 lapolvasóhoz mellékelt szoftverek egyszerűen kezelhető, rugalmas lapolvasást és dokumentumkezelést kínálnak. A CaptureOnTouch intuitív felhasználói felülete az egyszerű lapolvasáshoz teljesen automatikus móddal rendelkezik. A program segítségével a beolvasott adatok számos különféle fájlformátumban menthetők (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP és PowerPoint), és SharePoint-csatlakoztatást is kínál. A CapturePerfect szoftvert a megtekintési és küldési lehetőségek – például a közvetlen beolvasás mappába, e-mailbe vagy SharePoint-kiszolgálóra – kiemelkedő választéka teszi a kiemelt fontosságú kötegelt beolvasás ideális eszközévé. Mellékelve megtalálható még a Kofax VRS piacvezető képfeldolgozó szoftver, valamint a PDF-dokumentumok egyszerű készítéséhez, szerkesztéséhez és konvertálásához használható eCopy PDF Pro Office szoftver.

Egészítse ki a rendszert 101-es síkágyas lapolvasóval

Az opcionális 101-es síkágyas egység a DR-M160 ideális partnere. Az USB-kábellel egyszerűen csatlakoztatható egység tökéletesen együttműködik a rendszerrel a kötött és sérülékeny dokumentumok nagy pontosságú beolvasásában.
 

ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapadagolós lapolvasó
Lapolvasó-érzékelőegység CMOS CIS 1 soros szenzor
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Első / Hátsó / Kétoldalas
Beolvasási sebesség Álló (A4)
Fekete-fehér/szürkeárnyalatos: 200/300 dpi, 60 lap/perc / 120 kép/perc
Színes: 200 dpi: 60 lap/perc / 120 kép/perc; 300 dpi: 40 lap/perc / 80 kép/perc
Teljesítményigény AC 100–240 V (50/60 Hz)
Teljesítményfelvétel Beolvasás: 27 W vagy kevesebb, alvó módban: 1,8 W vagy kevesebb, kikapcsolt állapotban: 0,5 W vagy kevesebb
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 °C, 20–80%-os relatív páratartalom
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR