Dokumentum scanner

Canon DR-G1130

Canon DR-G1130
Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához
Nagy sebességű, kiváló minőségű A3-as lapolvasó speciális lapolvasási alkalmazásokhoz és kiemelten fontos munkákhoz. Tökéletes választás központosított vagy távoli irodák, illetve lapolvasásra specializálódott irodák számára.

  • Nagy sebességű A3-as színes beolvasás akár 200 kép/perces sebességgel
  • 500 lapos automatikus dokumentumadagoló
  • Megbízható adagoló a különböző dokumentumtípusok kezeléséhez
  • A készülék elején elhelyezkedő papíradagoló és U alakú papírvezetés a kényelmes használatért
  • Robusztus kialakítás, amely bírja a terhelést
  • Kiváló minőségű képfeldolgozás

Még hatékonyabb, még gyorsabb beolvasá
A nagy sebességű DR-G1130 lapolvasó még hatékonyabbá teszi a munkát. Akár 130 oldal/perces vagy 260 kép/perces fekete-fehér és szürkeárnyalatos beolvasásra is képes.
A speciális processzor segítségével akkor is maximális sebesség érhető el, ha több képfeldolgozó funkció működik egyszerre. Az 500 lapos dokumentumadagolóval nagyobb kötegek is beolvashatók, így értékes idő takarítható meg.

Továbbfejlesztett dokumentumkezelés
A különleges papírkezelési funkciók javítják a beolvasás hatékonyságát és gondoskodnak a tökéletes eredményről akár kevert típusú dokumentumok esetén is. Az egyenes papírbeviteli pályának köszönhetően egyenletesebb a beolvasás és elkerülhető főként a vékony papírlapok sérülése, míg a három papíradagoló mód gondoskodik a különböző dokumentumtípusok megbízható kezeléséről. A tűzőkapocs-érzékelőknek köszönhetően a DR-G1130 megakadályozza a dokumentumok sérülését, míg az ultrahangos kettősbehúzás-felismerés figyelmezteti a felhasználót, ha a készülék netalántán két lapot húzna be egyszerre.

Fókuszban a felhasználók kényelme
A DR-G1130 papíradagolója a készülék elején helyezkedik el, ami akár kényelmes ülő helyzetből is lehetővé teszi a dokumentumok betöltését és eltávolítását. A szemmagasságban elhelyezkedő kezelőpanel és feladatgombok szintén a felhasználó kényelmét szolgálják.

Nagy igénybevételre tervezve
Kompakt mérete ellenére a DR-G1130 robusztus felépítése bírja a modern vállalatokra jellemző munkatempót, hiszen akár napi 30 000 beolvasásig is terhelhető. Egyaránt tökéletes megoldást jelent különböző ágazatok számára, legyen szó központi vállalati irodákról vagy lapolvasásra specializált irodákról.

Kiváló minőségű képfeldolgozás
A kimagasló minőség folyamatos fenntartásának érdekében a DR-G1130 intelligens képfeldolgozó funkciók egész sorával rendelkezik. A speciális kiegyenesítési módszernek köszönhetően a lapolvasó nemcsak érzékeli és kiegyenesíti a ferdén betöltött dokumentumokat, hanem azt is ellenőrzi, hogy a beolvasott képeken maradt-e ferde szöveg. Az Ívlapos móddal akár A1-es méretű adathordozók is beolvashatók A MultiStream funkció kettős képkimenetet hoz létre: optikai karakterfelismerő alkalmazásokhoz fekete-fehéret, archiváláshoz pedig színeset, míg a karakterkiemelő funkció javítja az olvashatóságot a jobb optikai karakterfelismerés érdekében.

Opciók és szoftverek nagy választéka
A kötegelt anyagok egyszerű beolvasása érdekében a DR-G1130 csatlakoztatható a Canon opcionális FSU-201 A3-as vagy FSU-101 A4-es síkágyas dokumentumolvasóihoz. A további opcionális tartozékok között szerepel az utónyomtató egység és a dokumentumazonosító-kódoló. A Canon mellékelt CapturePerfect szoftverének segítségével könnyedén végezhető kötegelt beolvasás SharePoint csatlakozással.

ÁLTALÁNOS MŰSZAKI LEÍRÁS

Típus A3-as asztali lapbehúzós dokumentumszkenner
Lapolvasó-érzékelőegység 3 soros CMOS CIS-érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Elülső oldal/hátoldal/kétoldalas
Csatlakozó Nagy sebességű USB 2.0
Méretek Zárt tálcával: 480 (szé) × 535 (mé) × 315 (ma) mm
Nyitott tálcával: 480 (szé) × 723 (mé) × 390 (ma) mm
Súly Kb. 22,8 kg
Teljesítményigény 220–240 V (50/60 Hz)
Teljesítményfelvétel Beolvasás: 94,3 W vagy kevesebb, alvó módban: 1,7 W vagy kevesebb, kikapcsolt állapotban: 0,3 W vagy kevesebb
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 °C, 20–80%-os relatív páratartalom
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR