Dokumentum scanner

Canon DR-C225

Canon DR-C225

Hihetetlenül kompakt, egyszerűen használható lapolvasó, amely a legapróbb íróasztalon is elfér.

A karcsú és ultrakompakt imageFORMULA DR-C225 élen jár a helytakarékosság terén. Egyedi, függőleges J-Path kialakítása révén ideális választás a zsúfolt irodák és a korlátozott hellyel rendelkezők számára.

  •     Lapos, kompakt kivitel, egyedi J-Path adagolással
  •     Egyszerű, könnyen kezelhető beolvasás az intuitív funkcióknak köszönhetően
  •     Nagy sebességű kétoldalas lapolvasás: 300 dpi felbontás mellett akár 50 lap/perc sebességgel
  •     Teljes szoftvercsomag minden lapolvasási igény kielégítésére
  •     Hibrid modell Windows és Mac operációs rendszerekhez

Kompakt kialakítás, egyedi formaterv

Az egyedi formatervet és az innovatív funkciókat ötvöző DR-C225 a nagy teljesítmény mellett megfizethető lapolvasást kínál. Függőleges J-Path papírszállító rendszerének köszönhetően a DR-C225 helyigénye az egyik legkisebb a kategóriájában. A DR-C225 közvetlenül a fal mellé állítható vagy pulton is elhelyezhető, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre. Az egyenes papírpálya a vastag és dombornyomásos lapok egyszerű beolvasását is lehetővé teszi, mely páratlan sokoldalúságot biztosít a DR-C225 számára.
 

Gyors és megbízható lapolvasás

A DR-C225 lenyűgöző, akár 25 lap/perces (kétoldalas üzemmódban akár 50 kép/perces) sebességgel olvassa be a színes dokumentumokat, miközben a megbízható papírkezelésről az ultrahangos kettősbehúzás-felismerő gondoskodik.
 

Egyszerű használat, kiváló eredmények

A DR-C225 innovatív funkciói leegyszerűsítik a lapolvasást a felhasználók számára. A CaptureOnTouch rendelkezik teljesen automatikus móddal, amely a dokumentum tartalma alapján automatikusan a legjobb beállításokat alkalmazza. Az egyszerű, egygombos beolvasással az összetett feladatok is pillanatok alatt elvégezhetők. A DR-C225 másik innovatív funkciója a dokumentumok nyomtatott oldallal felfelé történő adagolásának lehetősége, melynek használatával a dokumentumok természetes tájolásuk szerint adagolhatók, mellyel értékes idő takarítható meg.
 

Újratervezett CaptureOnTouch

A CaptureOnTouch szoftver legújabb fejlesztései egyszerűbb és sokkal intuitívabb beolvasási élményt kínálnak a felhasználóknak. Az újratervezés során ez a hatékony és sokoldalú beolvasó szoftver egy lépésről lépésre használható, ikonalapú kezelőfelületet kapott, melynek köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben végezhetik el a beolvasási és szerkesztési feladatokat, illetve a dokumentumok továbbítását. A felhasználók gyorsan, számos fájlformátumba (PDF, PDF-A, JPEG, BMP, PNG és PowerPoint) konvertálhatják papíralapú dokumentumaikat. A CaptureOnTouch szoftver egyszerű dokumentumtárolási megoldásként is használható, melynek segítségével a kereshető PDF dokumentumokat hozhat létre, amelyekben szöveges keresés és visszakeresés is rendelkezésre áll. A beolvasott dokumentumok a hosszú távú archiválás szabványos formátumának számító PDF/A formátumban is menthetők.
 

Hatékony és sokoldalú szoftver

A DR-C225 lapolvasóhoz számos hatékony és sokoldalú, azonnal használható szoftver tartozik, melyek mind hozzájárulnak a munka hatékonyságának növeléséhez. A CaptureOnTouch, a Bizcard, az OmniPage, a Paperport, az eCopy PDF Pro Office és a PageManager (Mac) mind a segítenek a hatékonyság növelésében.
 

Beolvasás a felhőbe

A beépülő modulok egyre növekvő választékának köszönhetően egyszerűen olvashat be dokumentumokat kedvenc felhő alapú dokumentum- és adatkezelő szolgáltatásaiba; ideértve például a SugarSync, a OneDrive és Dropbox, továbbá a Google Drive™, SharePoint és Evernote szolgáltatásokat.

127.200 Ft + Áfa
Bruttó ár: 161.544 Ft

ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapbehúzós lapolvasó
Beolvasó érzékelőegység CMOS CIS 1 soros érzékelő
Optikai felbontás 600 dpi
Fényforrás RGB LED
Lapolvasási oldal Elülső oldal/hátoldal/kétoldalas
Csatlakozó Nagy sebességű USB 2.0
Méretek (szé×mé×ma) Zárt tálcával: 300 (szé) × 156 (mé) × 220 (ma) mm
Nyitott tálcával: 300 (szé) × 235 (mé) × 339 (ma) mm
Tömeg Kb. 2,8kg
Teljesítményigény AC 100–240 V (50/60 Hz)
Energiafogyasztás Beolvasás: 12,8 W vagy kevesebb, alvó módban: 1,9 W vagy kevesebb, kikapcsolt állapotban: 0,5 W vagy kevesebb
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 °C, relatív páratartalom: 20–80%
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR