Dokumentum scanner

Canon CanoScan LiDE 120

Canon CanoScan LiDE 120
Megfizethető, könnyen használható otthoni lapolvasó
Készíts könnyedén nagy felbontású fényképeket és dokumentumokat otthonodban ezzel a megfizethető, stílusos és kompakt lapolvasóval. Számítógépeden keresztül élvezd a gyors és közvetlen beolvasást felhőalapú szolgáltatásokba

  •     Nagy 2400×4800 dpi felbontású beolvasások CIS érzékelővel
  •     A 48 bites belső színmélységnek köszönhetően rendkívül részletes és színhű fényképeket készíthetsz
  •     Időmegtakarítás a 300 dpi felbontású, A4-es színes beolvasással, amely mindössze 16 másodpercet vesz igénybe
  •     Élvezd a beolvasás szabadságát közvetlenül a felhőalapú szolgáltatásokba, számítógép segítségével
  •     Gördülékeny használat a 4 EZ egyérintéses gombokkal
  •     Tökéletesítsd a beolvasott dokumentumok szövegét, grafikáját és képeit külön-külön az Auto Document és a Photo Fix technológia segítségével
  •     Azonnali dokumentum-felismerés egyetlen kattintással az Automatikus beolvasás révén
  •     Tápellátás és csatlakozás egyetlen USB-kábellel a helymegtakarítás érdekében

Kiváló minőségű beolvasás

Ezzel a megfizethető és kiváló minőségű lapolvasóval gördülékenyen beolvashatod otthoni fényképeidet és dokumentumaidat. Maximum 2400×4800 dpi nagy felbontással és CIS érzékelővel éles szövegeket, tiszta fényképeket rögzíthetsz kivételes részletességgel és színhűséggel – mindezt a lapolvasó 48 bites belső színmélységének köszönhetően. A beolvasás egyben gyors is – az A4-es 300 dpi beolvasás mindössze 16 másodpercet vesz igénybe.
 

Felhőalapú csatlakozás

Kiváló minőségű dokumentumok és részletgazdag fényképek könnyű beolvasása és küldése számítógépen keresztül olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint az Evernote és a Dropbox.
 

Stílusos és kényelmes

Beolvasás stílusosan. Ez a rendkívül kompakt és stílusos lapolvasó alig foglal el helyet az asztalon, és nagyszerűen mutat otthonodban. A speciális, beépített fedélnek köszönhetően minden dokumentumtípus könnyedén beolvasható – a könyveket is beleértve – a stílusos kivitel megőrzésével.
 

Egyszerű működtetés egyetlen gombnyomással

A beolvasás könnyen vezérelhető a 4 EZ egyérintéses gombokkal. Fényképek és dokumentumok beolvasása egyetlen kattintással az Automatikus beolvasás gombbal, amely automatikusan felismeri az eredetit, és ennek megfelelően optimalizálja a beállításokat. A megfelelő gombokkal azonnal PDF-fájlokat, másolatokat és e-maileket készíthetsz egyetlen érintéssel.
 

Időtakarékos képjavítási eljárások

Fényképek visszaállítása és tökéletesítése egyetlen kattintással. Tökéletes korrekció az idő töredéke alatt, a por és a karcolások automatikus csökkentése, valamint a régi képek kifakult színeinek gyönyörű helyreállítása a por- és karceltávolító funkcióval. A beolvasott dokumentumok szövege, grafikája és képei ezenkívül külön-külön javíthatók az Auto Document Fix technológiával. További időtakarékos funkciók például az Auto Photo Fix II és a Solution Menu EX.
 

Minimális kábeligény

Minimális kábel- és helyigény az egyetlen USB-kábelnek köszönhetően, amely egyaránt biztosítja a tápellátást és a csatlakozást.