Új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatók a Canontól

A Canon a mai napon mutatta be az otthoni nyomtató-kínálatába illeszkedő három új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatóját.

A személyes, illetve otthoni irodai használatra tervezett PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 legfőbb előnye a könnyű csatlakoztathatóság és egyszerű nyomtatás, mivel nagyszerűen ötvözik a modern felhőalapú és Wi-Fi funkciókat az új csúcsminőségű nyomtatási technológiákkal.

A modern életstílushoz illeszkedő felhőalapú csatlakoztatás
A nyomtatási, másolási és szkennelési funkciót is kínáló új modellek könnyedén használhatók több alkalmazással és felhőalapú szolgáltatással, és most már kompatibilisek az Instagram™-mal és a Slideshare™[1]-rel is, így még több közösségi hálózatból, illetve üzleti szolgáltatásból is közvetlenül lehet nyomtatni. A PIXMA Cloud Link segítségével a felhasználók közvetlenül a nyomtató érintőképernyőjéről is hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, s ezzel szükségtelenné válik a számítógép vagy egy külön csatlakoztatott eszköz használata.

A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 egyszerűbbé teszi  a felhőalapú szolgáltatásokhoz – köztük a GoogleDrive™-hoz, a Dropbox™-hoz, az Evernote-hoz és a OneDrive™-hoz – való hozzáférést, és az azokból történő közvetlen nyomtatást, valamint a szkennelt dokumentumoknak és fotóknak a Microsoft OneNote™-ba való feltöltését.[2]

Mindhárom nyomtató a Canon PIXMA Cloud Link Scan és Remote Print funkcióit használja, amelyek lehetővé teszik, hogy a dokumentumokat és fotókat az egyik nyomtatón szkenneljék be, és egy másik, teljesen máshol elhelyezett nyomtatón nyomtassák ki. Ráadásul a környezettudatos háztartások még energiafelhasználásukat is csökkenthetik az Auto Power On/Off funkciónak köszönhetően, amely akkor kapcsol be, amikor felhőalapú szolgáltatásból küldenek nyomtatott anyagokat.

Még jobb minőségű azonnali nyomtatás
Az integrált Wi-Fi Direct™ funkciónak köszönhetően nincs szükség internet csatlakozásra és jelszó megadására. Az MG7750 be épített NFC technológia pedig lehetővé teszi, hogy a Canon PRINT alkalmazáson keresztül a felhasználók egy pillanat alatt nyomtassanak és szkenneljenek, amihez mindössze hozzá kell érinteniük az NFC-képes okos készüléküket a nyomtatóhoz.

Gyors és kiemelkedő minőségű nyomtatás otthonra: a PIXMA MG7750
A PIXMA MG7550-et felváltó új prémium kategóriás multifunkciós, hat tintapatronos MG7750 kis méretű, keskeny és elegáns kialakítású. A 8,8 cm-es érintőképernyőnek és a Canon egyedi Intelligent Touch System felhasználói felületének köszönhetően a vásárlók számára nem jelenthet gondot a fotónyomtató funkcióinak használata és a beállítások kezelése. A hat különálló tintapatron révén az MG7750 nagy, akár 9600 dpi-s felbontásban is képes nyomtatni, egyenletes átmenetekkel, még fekete-fehérben is.

Stílusos és csatlakoztatható otthoni nyomtatók: a PIXMA MG6850 és MG5750
A PIXMA MG6650-et és MG5650-et felváltó öt tintapatronos MG6850 és MG5750 is biztosítja a felhőalapú nyomtatást az okos készülékekhez és Wi-Fi-képes fényképezőgépekhez való csatlakozást és az azokról történő nyomtatást is.
A továbbfejlesztett tintáknak köszönhetően mindhárom új készülék fantasztikus fekete és piros színeket produkál a kinyomtatott fényképeken, valamint a magenta színskála is szélesebb lett a fényes fotópapírokon. Dokumentumnyomtatás esetén pedig a pigmentfekete kombinált használata még élesebb szöveget eredményez.

Mindhárom új PIXMA nyomtató támogatja az opcionális XL tintapatronokat, amelyekkel a felhasználók alacsonyabb áron többet nyomtathatnak.

Címkék: imagePress