UNICOPY Irodatechnikai Szakszervíz
Információ: +36 (30) 9376 981|+36 (30) 6376 981|Cím: 9700 Szombathely, Rumi út 112.

Online
hibabejelentés

A hibabejelentés leghatékonyabb módja az online szerviz használata...

Tovább »
Online
árajánlatkérés

Amennyiben bármely termékünk felkeltette érdeklősését...

Tovább »
Számlálóállás
bejelentés

Berendezéseink számlálóállások elektronikus úton történő rögzítése...

Tovább »
Megrendelés

Amennyiben valamely termékünk elnyerte tetszését...

Tovább »

Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

dátum: 2011. október 10. (hétfő) 14:46:30  |  forrás: -

Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

A Canon termékeit négy elismeréssel jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő- és kutatószervezet. A Canon a 2011-es nyári díjátadón „Kiváló teljesítmény” és, „Kiváló energiahatékonyság” kategóriákban vehette át az elismeréseket.

A BLI a Canon alábbi termékeit díjazta:

Canon i-SENSYS MF4580 – kiemelkedő megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér multifunkciós személyi nyomtató” elismerést kapott.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a két hónapos alapos tesztelés során bizonyított kiváló teljesítményének, egyszerű használatának és tartósságának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér személyi nyomtató” díjban részesült.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a BLI a legtöbb konkurens modellénél alacsonyabb éves energiafogyasztása mellett kiemelte a készülék gyors üzembeállási idejét valamint a papírtakarékos intelligens kétoldalas nyomtatás funkcióját is. Így a Canon lézernyomtatója a „Kiváló energiahatékonyság” díjat is elnyerte.
Canon imagePROGRAF iPF8300S – gyorsaságáért és a magas minőségű nyomatokért „Kiváló, színes tintasugaras, nagyformátumú fotónyomtató” díjat nyert.

További friss híreink: