imageRUNNER 1700: Új A4-es multifunkciós Canon modellek

A Canon bemutatta új, nagysebességű, A4-es irodai multifunkciós nyomtatóit. A fekete-fehér imageRUNNER 1700 sorozat a Canon uniFLOW költségfigyelő és eszközkezelő platformjával a hatékony költségfelügyelet és biztonsági funkciók mellett szofisztikált beolvasási lehetőségeket is kínál a vállalatok számára. Canon iR1730i, Canon iR1740i, Canon iR1750i.

Az új imageRUNNER sorozat modelljei 30–50 oldal/perc nyomtatási sebességgel dolgoznak, és az első nyomatokat alig öt másodperc alatt készítik el. A MFD készülékek a robusztus és egyben kompakt kialakításnak köszönhetően 2.300 lapos maximális kapacitást kínálnak, így a nyomtatás során ritkábban kell a papírt újratölteni. Az imageRUNNER 1700 sorozat hatalmas, 5,7 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, valamint könnyen használható menüelemeket és egy állítható kezelőfelületet kínál. A felhasználók akár USB-memóriáról is nyomtathatnak, valamint be is olvashatnak rá dokumentumokat. A Canon eMaintenance és iWMC (iW Management Console) megoldásainak köszönhetően a rendszergazdák pedig egyszerűen hozzáférhetnek a valós idejű teljesítményadatokhoz.

A beépített uniFLOW-kompatibilitás biztosítja a konzisztenciát a Canon imageRUNNER ADVANCE készülékekkel, ennek köszönhetően a felhasználók bármilyen dokumentumot kinyomtathatnak és begyűjthetnek minden olyan hálózati multifunkciós készülékről, amelyen elérhető a „My Print Anywhere” funkció. Az egyéni felhasználó-azonosítás és a natív biztonságos nyomtatás (Native Secure Print) védelmet nyújt az üzleti dokumentumok és információk számára. A uniFLOW-kompatibilitás – a részletes nyomkövetésnek és jelentéskészítésnek köszönhetően –pedig segít az informatikai vezetőknek a nyomtatási költségek hatékony felügyeletében.

Címkék: imagePress