UNICOPY Irodatechnikai Szakszervíz
Információ: +36 (30) 9376 981|+36 (30) 6376 981|Cím: 9700 Szombathely, Rumi út 112.

Online
hibabejelentés

A hibabejelentés leghatékonyabb módja az online szerviz használata...

Tovább »
Online
árajánlatkérés

Amennyiben bármely termékünk felkeltette érdeklősését...

Tovább »
Számlálóállás
bejelentés

Berendezéseink számlálóállások elektronikus úton történő rögzítése...

Tovább »
Megrendelés

Amennyiben valamely termékünk elnyerte tetszését...

Tovább »

Canon színes lézernyomtatók új generációja

dátum: 2011. október 10. (hétfő) 14:51:03  |  forrás: -

Canon színes lézernyomtatók új generációja

A Canon bejelentette az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn színes lézernyomtatókat, amelyek kiváló nyomtatási teljesítményt biztosítanak a munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára. Az iparágban elsőként a MEAP-kompatibilis LBP7680Cx integrálható a Canon uniFLOW platformjával, így nagyvállalati szintű funkciókat biztosít a kisebb vállalati felhasználók számára

A lézernyomtatók új generációjának első tagjai a Canon imageRUNNER ADVANCE platformjával kompatibilis, új architektúrára épülnek. A MEAP technológiának köszönhetően az LBP7680Cx lézernyomtató egy integrált nyomtatás- és dokumentumbeolvasás-kezelési megoldás része lehet. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára a teljes költségfelügyeletet és helyreállítást, valamint a felhasználók nyomon követését és naplózását.

A beépített biztonsági funkcióknak – mint például a biztonságos nyomtatás vagy kulcsszó felismerés – köszönhetően szabályozható a bizalmas tartalmak terjesztése. Így az új lézernyomtatók a munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára elsőként biztosítják a nagyvállalati szintű biztonságot, funkciókat és kimagasló teljesítményt.

A helytakarékos és kompakt kialakítású lézernyomtatókat egyszerű és letisztult formavilág jellemzi. Az intuitív és könnyen használható kezelőpanel, valamint az animált, ötsoros LCD kijelző könnyű beállítást és használatot biztosít. A Adobe PostScript level 3 támogatás pedig lehetővé teszi a professzionális minőségű szöveg- és képnyomtatást, valamint a nyomtató teljesítményének növelését.

A modellek – fekete-fehér és színes nyomtatás esetén is – akár 20 oldalt/perc nyomtatásra képesek, jellemző átlagos energiafogyasztásuk (TEC)* pedig mindössze 0,9 kWh hetente, azaz az egyik legalacsonyabb a piacon elérhető azonos kategóriájú készülékek közül.

Az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn 2011 szeptemberétől lesz elérhető Európában

További friss híreink: